Sikkerhed på arbejdspladsen

Whitepaper ISO 45001

Sådan implementerer du den nye standard, og bliver certificeret!

Fra øget compliance og færre sygedage, til en mere motiveret medarbejderstab og øget produktivitet: Fokus på arbejdsmiljøet har mange fordele. Den 12. marts 2018 kom der en ny standard inden for arbejdsmiljøledelse: ISO 45001. Den erstatter OHSAS 18001. Virksomheder der er certificeret i henhold til OHSAS 18001 har haft over 3 år til at overgå og transformere deres systemer så de passer ind i kravene i den nye standard. Den første deadline blev yderligere udsat med seks måneder, grundet coronapandemien. Den nye deadline er den 30. september 2021.

Standarden følger en specifik strutur, og er derfor relativt nem at implementere i et integreret ledelsessystem. Dette whitepaper forklarer kravene omkring ISO 45001, og understreger hvilke specifikke tiltag en organisation bør tage for at introducere og implementere ISO 45001.

Et lille smugkig på vores whitepaper

Vær opmærksom på at indholdet I det downloadede materiale er på engelsk:

I whitepaperet vil du blandt andet lære om:

  • Fordelene ved at benytte standarden

  • Hvordan du opfylder kravene

  • Hvordan du omsætter standarden til praksis

  • Hvordan du engagerer dine medarbejdere i overgangen

  • Hvordan du bibeholder certificeringen

Andre emner som måske interesserer dig

Digitalisering, Sikkerhed på arbejdspladsen

Safety Management Trend Report 2022

Arbejdsmiljøarbejdet er i 2022 karakteriseret ved ESG, Industri 4.0, håndtering af stress og ledelse generelt. Læs omkring den udvikling de internationale eksperter forudser, og hvordan du tackler den.

Download whitepaper
Sikkerhed på arbejdspladsen

Behavior-Based Safety: Fra teori til praksis

Lær det grundlæggende omkring Behavior-Based Safety. Hvordan implementeres konceptet I din virksomhed? Og hvordan Quentics software kan hjælpe dig på vej.

Se webinar
Sikkerhed på arbejdspladsen

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video

X