Sikkerhed på arbejdspladsen

Whitepaper ISO 45001

Sådan implementeres den internationale standard for arbejdsmiljø!

Opnå større retssikkerhed, færre driftsforstyrrelser, stærkere medarbejdermotivation og øget produktion: et godt arbejdsmiljø har mange fordele. Siden 12. marts 2018 er der en ny international anerkendt standard for arbejdsmiljøledelsessystemer: ISO 45001, som erstatter den tidligere standard BS OHSAS 18001 i 2021.

Standarden følger high level-strukturen og kan således relativt let indarbejdes i et integreret ledelsessystem. Selv om ISO 45001 er baseret på BS OHSAS 18001, følger den en meget bredere tilgang: Den lægger vægt på den organisationsmæssige sammenhæng, ser på arbejdsvilkår i hele værdikæden og understreger ikke kun risici, men også muligheder for forbedring. Ønsker du at benytte fordelene ved ISO 45001, opfylde kravene og implementere tiltag korrekt? Whitepaperet viser dig, hvordan du implementerer den internationale standard for arbejdsmiljø. Få fordel af nyttige tip, der hjælper dig med aktivt at inddrage medarbejdere og bliv certificeret!

Vær opmærksom på at indholdet I det downloadede materiale er på engelsk:

I whitepaperet vil du blandt andet lære om:
  • Fordelene ved at benytte standarden

  • Hvordan du opfylder kravene

  • Hvordan du omsætter standarden til praksis

  • Hvordan du engagerer dine medarbejdere i overgangen

  • Hvordan du bibeholder certificeringen

Vigtig varsel: 6 måneder til ISO 45001-overgangen!

Grundet coronaepidemien, er deadline for overgang til ISO 45001 forlænget 6 måneder til og med 30. september, 2021. I gennemsnit vil virksomheder der er certificeret efter OHSAS 18001 have behov for 9-14 måneder for at implementere de strukturelle ændringer, modifikationer og tillægskrav der skal til for at opnå den nye certifikation. Grib muligheden, og sørg for at begynde i tide!

Andre emner som måske interesserer dig

23.06.2021, kl. 11:00
Sikkerhed på arbejdspladsen

Live webinar Behavior-Based Safety: Fra teori til praksis

Lær det grundlæggende omkring Bahavior-Based Safety. Hvordan implementeres konceptet I din virksomhed? Og hvordan Quentics software kan hjælpe dig på vej.

Reservér din plads
Sikkerhed på arbejdspladsen, Digitalisering

Safety Management Trend Report 2021

Hvad er nøglefaktorerne ifm. succes på arbejdsmiljøområdet i fremtiden? Vores internationale eksperter besvarer dette og andre vigtige problemstillinger i vores europæiske arbejdsmiljøundersøgelse.

Download whitepaper
Sikkerhed på arbejdspladsen

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video

X