Styrket sikkerhed

Skab forpligtende sikkerhedsstandarder for dine medarbejdere i forbindelse med farligt arbejde.

Gnidningsfrie processer

Optimer koordineringen mellem alle deltagere, og undgå forsinkelse.

Digitalt, ikke redundant

Papirkaos hører fortiden til. Spar tid, og gør op med store mængder information.

Dokumenterede resultater

Arbejdsfrigivelser og ændringsprocesser er fuldstændigt og overskueligt dokumenteret.

Quentic Control of Work

Quentic Control of Work hjælper dig med at skabe velorganiserede og sikre processer i virksomheden. Sørg for, at HSE-ledere, sikkerhedseksperter, fagligt personale og eksterne firmaer har det samme videnniveau, hvad angår planlægning af processer og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

Med Quentic Control of Work får du fordel af et system, som gør HSE-management og virksomhedsdrift til én proces. Gengiv forestående opgaver og de dermed forbundne risici. Definer en korrekt fremgangsmåde og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Tildel effektivt og revisionssikkert arbejdsfrigivelser. Når eksisterende processer skal forbedres, skal ændringskravene konkretiseres og udførelsen inddeles i de enkelte faser.

"Implementeringen af Quentic har haft stor strategisk og operativ betydning for os. Løsningen gør arbejdet lettere for alle ansatte. Desuden giver den et vigtigt bidrag til mere gennemsigtige arbejdsprocesser, hvilket myndighederne er meget opmærksomme på."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.