Quentic Analytics: overblik over arbejdsmiljøresultater

Analysér data, og træf velbegrundede beslutninger

Overskueligt udarbejdet

Quentic Analytics-dashboards giver dig relevante arbejdsmiljøindikatorer der er nemme at gå til.

Bedre viden, bedre output

Få et klart billede af sikkerhed og compliance i din virksomhed.

Aktuelle, komplette data

Alle evalueringer er baseret på dine dagsaktuelle arbejdsmiljødata i Quentic.

Kombiner efter behag

Vælg dine KPI’er fra dem der er tilgængelig i løsningen, eller tilknyt Quentic med eksisterende BI-tools.

Quentic Analytics bringer din visuelle dataanalyse op på et nyt niveau. Få slagkraftige KPI’er og diagrammer til dine arbejdsmiljøindikatorer, der er let tilgængelige for ledere på alle niveauer. Interaktivt styrbare dashboards giver det hurtige overblik og tydeliggør aktuelle tendenser og udviklingen generelt. Gør arbejdsmiljøledelse nemmere, og træf klare beslutninger på et velfunderet datagrundlag.

Quentic Analytics får mere ud af dine arbejdsmiljødata, som du opretter og styrer med Quentic-platformen og Quentic-appen. Du har også direkte adgang via tablet eller smartphone, når du er på farten. På den måde kan du f.eks. se aktuelle arbejdsmiljøindikatorer live på stedet og straks bruge dem som benchmark.

Med Quentic Analytics gør du dit datagrundlag fra Quentic-platform og Quentic-app endnu mere brugbart. Eksisterende indikatorer for arbejdsmiljøprocesser, arbejdsmiljøet generelt, audits, legal compliance og lignende automatiseres komprimeret i Quentic Analytics Data Layer, synkroniseres løbende og optimeres til den videre evaluering. Det betyder: sikret, krypteret og renset for personlige oplysninger. På denne måde sikres databeskyttelse og sikkerhed hele tiden. 

Dine muligheder for problemfri integration

Dine fordele

Arbejdsmiljø-insights

Få et overblik over arbejdsmiljøresultater for din virksomhed, også uden at skulle gennemgå hver enkelt proces i detaljer.

Det rigtige fokus

Det er let at fare vild i informationsstrømmen af i dag. Med Quentic Analytics sætter du fokus på de indikatorer, der betyder noget for dig.

Hurtigere i mål

Quentic Analytics-dashboard giver brugere med begrænset tid en hurtig og intuitiv adgang til de vigtigste begivenheder.

Ensartede data

Fastlagte standarder giver valide data og sammenlignelige rapporter, og de gør det nemmere at kombinere større datamængder.

Altid opdateret

Quentic Analytics henter dine arbejdsmiljødata live fra dit Quentic-system. Hermed har du altid den aktuelle situation lige ved hånden.

Beslutningssikkerhed

Du kan på et validt grundlag træffe klare og velbegrundede beslutninger, som du tager ud fra den faktiske udvikling og visuelle tendenser.

Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

X