Rapportering på farten

Med Quentic App

Fleksibel rapportering

Registrér HSE data hvor end du er - også selvom du offline.

Benyt formularer ved enhver lejlighed

Brug klargjorte formularer eller lav dine egne, og gør brug af det intuitive drag & drop interface.

Engagér mennesker I arbejdsmiljø

Involvér ansatte og leverandører med lethed. 

Få et overblik

Evaluer og interagér med data, på et centralt dashboard. 

Quentic App

Under en audit eller inspektion er det ofte vigtigt at registrere oplysninger her og nu – men der er ikke lige en computer i nærheden. Midlertidige løsninger på papir betyder ekstra arbejde og risiko for, at vigtige detaljer går tabt. En ekstra hurdle for en proaktiv rapporteringspraksis. 

Quentic App er din mobile rapporteringskanal til arbejdsmiljø, miljøstyring og bæredygtighed. Den er der når du har brug for den – når som helst og hvor som helst. De korte formularer eller tjeklister udfyldes hurtigt og nemt på stedet og sendes direkte til de relevante instanser. 

Prædefinerede og brugertilpassede formularer samt foto- og offlinefunktioner dækker ethvert brugsscenarie fra hændelsesrapporter til risikovurderinger eller kontrolresultater. Med den elektroniske signaturfunktion kan du også godkende presserende sager mens du er på farten. 

Indrag alle relevante personer i en transparent proces! Medarbejdere, serviceudbydere og andre interessenter kan nemt integreres og udveksle oplysninger – også uden at logge ind. 

Alle data vises på det centrale dashboard og kan analyseres i realtid. Sammenfattende rapporter oprettes automatisk.  

En dybdegående databehandling og en gnidningsfri overførsel til avancerede arbejdsmiljø- og CSR-processer kan opnås ved at kombinere Quentic App med Quentic Platform. Derudover er det også nemt at integrere data og tjenester fra Quentics indholdspartnere, eksisterende IT-systemer og/eller BI-løsninger. 

Et overblik over de vigtigste funktioner

Quentic App

Håndtering af hændelser

I tilfælde af en nærvedhændelse, materiel skade eller personskade er det vigtigt at reagere hurtigt for at forhindre skader eller ulykker i fremtiden. Gør det nemt og intuitivt at rapportere en hændelse – med noter og fotos og det hele. Men der er mere endnu: Ud over de negative hændelser hjælper Quentic-appen dig også med at registrere positive observationer og velfungerende arbejdsmiljøforanstaltninger med stor nøjagtighed. Lær af jeres best practice, og del denne viden i hele teamet!

Få mere at vide

Risikovurderinger

Uden det rigtige rapporteringsværktøj tager risikovurderinger ofte rigtig lang tid og resulterer i bureaukratiske forsinkelser og en masse papirarbejde. Netop farligt arbejde kræver ofte en stor fleksibilitet når der sker ændringer med kort varsel. Brug Quentic App til at foretage risikovurderinger direkte på stedet. Du kan gennemføre vurderinger af forskellige arbejdsfaser, dynamiske risikovurderinger eller foreløbige on-site-risikovurderinger – nemt og bekvemt. Spar tid, og hold din risikodatabase opdateret til hver en tid!

Få mere at vide

Inspektioner og auditeringer, on site

Går alt efter bogen – også ude på arbejdspladserne? For at have styr på restrisici og kende det generelle sikkerhedsniveau i felten skal arbejdsmiljølederen og driftslederen jævnligt gennemføre on-site-inspektioner og auditeringer. Strukturér dine inspektionsrunder med Quentic App! Hvad enten det drejer sig om den generelle arbejdsmiljørundering og kvalitetssikring, eller du kommer for at tjekke op på bestemte arbejdsmiljøindikatorer. Alt efter formål kan du dokumentere resultaterne ad hoc eller via en særlig formular.

Få mere at vide

Vis ledelsesengagement ude på arbejdspladserne

Besøg af driftslederen eller topledelsen, fx i form af en sikkerhedsgennemgang, er et effektivt værktøj til at øge bevidstheden og betone betydningen af arbejdssikkerheden i hele virksomheden. Besøgene kan kombineres med toolbox-samtaler for at gøre opmærksom på særlige tendenser. Quentic App hjælper dig med at forberede og dokumentere disse arrangementer på en struktureret og intuitiv måde!

Få mere at vide

Ledelsessystemets auditprocesser

En certificering af dit ledelsessystem efter ISO 14001, ISO 45001 eller ISO 50001 kræver nøjagtig dokumentation og omfattende rapportering. Men dine auditeringer bør være mere end en formalitet. Med Quentic App kan du sikre at dine processer faktisk bliver gennemført ude på arbejdspladserne! Opfyld standardens krav, og dokumentér både processen og resultaterne – hurtigt og nemt. Med konfigurerbare notifikationsmails og pushmeddelelser kan du underrette de ansvarlige personer med det samme.

Få mere at vide

Tilpas efter dine behov

Quentic har et bredt udvalg af prædefinerede best practice-formularer til en række forskellige formål fra hændelsesrapporter til risikovurderinger eller auditresultater. Skulle du imidlertid få brug for en formular eller en tjekliste som ikke findes i appen i forvejen, er det heller ikke noget problem med Quentic App: Du kan nemt oprette din egen skabelon, og definere dine organisatoriske processer sådan som det passer dig bedst. Samme fleksibilitet vil du opleve i samarbejdet med tredjepart og på tværs af systemer.

Få mere at vide

App referencehistorier

Fra bruger til fan - vores referenceprojekter

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera bruger Quentic App til at rapportere og bearbejde arbejdsulykker. I videoen kan du få indblik i præcis hvordan virksomheden drager fordel af at bruge Quentic App.

Se video

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video

Empower

Et godt omdømme er altafgørende for byggevirksomheder, og virksomhedens arbejds- og sundhedsbeskyttelse skal opfylde høje standarder internt og eksternt. Se  hvordan Empower har forbedret deres processer med Quentic App.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

X