Rapportering på farten

Med Quentic App

Fleksibel rapportering

Registrér HSE data hvor end du er - også selvom du offline.

Benyt formularer ved enhver lejlighed

Brug klargjorte formularer eller lav dine egne, og gør brug af det intuitive drag & drop interface.

Engagér mennesker I arbejdsmiljø

Involvér ansatte og leverandører med lethed. 

Få et overblik

Evaluer og interagér med data, på et centralt dashboard. 

Quentic App

Under en audit eller inspektion er det ofte vigtigt at registrere oplysninger her og nu – men der er ikke lige en computer i nærheden. Midlertidige løsninger på papir betyder ekstra arbejde og risiko for, at vigtige detaljer går tabt. En ekstra hurdle for en proaktiv rapporteringspraksis. 

Quentic App er din mobile rapporteringskanal til arbejdsmiljø, miljøstyring og bæredygtighed. Den er der når du har brug for den – når som helst og hvor som helst. De korte formularer eller tjeklister udfyldes hurtigt og nemt på stedet og sendes direkte til de relevante instanser. 

Prædefinerede og brugertilpassede formularer samt foto- og offlinefunktioner dækker ethvert brugsscenarie fra hændelsesrapporter til risikovurderinger eller kontrolresultater. Med den elektroniske signaturfunktion kan du også godkende presserende sager mens du er på farten. 

Indrag alle relevante personer i en transparent proces! Medarbejdere, serviceudbydere og andre interessenter kan nemt integreres og udveksle oplysninger – også uden at logge ind. 

Alle data vises på det centrale dashboard og kan analyseres i realtid. Sammenfattende rapporter oprettes automatisk.  

En dybdegående databehandling og en gnidningsfri overførsel til avancerede arbejdsmiljø- og CSR-processer kan opnås ved at kombinere Quentic App med Quentic Platform. Derudover er det også nemt at integrere data og tjenester fra Quentics indholdspartnere, eksisterende IT-systemer og/eller BI-løsninger. 

App referencehistorier

Fra bruger til fan - vores referenceprojekter

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera bruger Quentic App til at rapportere og bearbejde arbejdsulykker. I videoen kan du få indblik i præcis hvordan virksomheden drager fordel af at bruge Quentic App.

Se video

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video

Empower

Et godt omdømme er altafgørende for byggevirksomheder, og virksomhedens arbejds- og sundhedsbeskyttelse skal opfylde høje standarder internt og eksternt. Se  hvordan Empower har forbedret deres processer med Quentic App.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

X