Effektiv visualisering af virksomhedsprocesser

Med Quentic Core

Godt for din KFP

Du opnår præcise korrigeringer og forbedringer af dine forretningsprocesser.

Et system til alle

Optimer samarbejdet, og inkluder specialister, ledelse og rådgivere.

Stærke standarder

Quentic støtter dine managementsystemer i henhold til ISO 14001, 50001 og ISO 45001.

Dokumenter let tilgængelige

Glem alt om filkaos og datakirkegårde! Administrer dokumenter centralt og gennemsigtigt.

Quentic Core

Quentic Core er grundlaget for din arbejds- og miljøbeskyttelse og alle de andre Quentic-moduler. Med den integrerede styring af foranstaltninger og dokumenter kan du samle vigtige informationer på tværs af alle fagområder.

I Quentic Core visualiserer du dine virksomhedsstrukturer, foranstaltninger og dokumenter centralt. Alle andre Quentic-moduler tilknyttes automatisk, så du sikrer ensartede forretningsdata i hele virksomheden. Via systemadministrationen forbinder du også medarbejdere og eksterne leverandører til samme platform.

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Core

Quentic Core er hjertet i softwaren og fundamentet for alle yderligere moduler. Se i videoen hvordan du visualiserer dine virksomhedsstrukturer, forholdsregler og dokumenter der – som basis for din arbejdsmiljø- og …

Se video

nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG

Hvordan opfyldes lovmæssige krav på trods af store datamængder? Se i denne video hvordan Nobilia vedligeholder data om arbejds-, miljø- og brandbeskyttelse og herefter løser problematikkerne i prioriteret rækkefølge!

Se video
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X