Softwareløsningen

til arbejdsmiljø, miljøstyring og bæredygtighed

Quentic er din løsning til arbejdmiljø, miljøbeskyttelse og bæredygtighedsstyring. Ved hjælp af dine data, sammenfatter vi dine opgaver, og samler de funktioner du behøver for at nå i mål. Quentic er et gennemtestet system der kan sammensættes efter dine specifikke behov.

Vi støtter dig i samtlige processer på HSE og bæredygtighedsområdet. Dokumentér, organisér og analysér - Det har aldrig været nemmere! Dyk ned i detaljerede datasæt, eller dan dig et overordnet billede af de datasæt du ønsker.  

Quentic knytter de enkelte fagområder i din virksomhed sammen, og samler alle dele i ét samlet system. Hermed sammenflettes funktionaliteten på tværs af lokationer og arbejdsområder. Det er hermed muligt at betragte dine HSE- og bæredygtighedsaktiviteter fra forskellige vinkler, ud fra samme datagrundlag.

Quentic er meget praksisnært og enkelt at bruge. Vi understøtter dine ledelsessystemer iht. ISO 14001, 500001 og ISO 45001. Quentic er under konstant udvikling. Vi forbedrer softwaren i samarbejde med vores brugere og i henhold til den generelle markedsudvikling. 

Som det fremgår af vores referencer, benyttes Quentic i alle brancher. Uanset om der er tale om mellemstore virksomheder, store koncerner, forsyningsselskaber eller produktionsvirksomheder - Så er Quentic det sikre valg!

Quentic er modulbaseret og dækker områder inden for arbejdsmiljø, miljø-, energi-, og bæredygtighedsstyring. Systemet er modulerbart, og vores kunder benytter kun de dele af systemet de har behov for. Nogen kunder vælger en enterpriseløsning der dækker al funktionalitet, mens andre kun benytter dele af systemet - du bestemmer selv!   

Mange af vores internationale kunder benytter sig af Quentic i flere lande. De mange tilgængelige sprog gør det muligt for dem at arbejde på samme platform, på tværs af landegrænser. Quentic findes bl.a. på engelsk, spansk, portugisisk, kinesisk, fransk, italiensk, tjekkisk og hollandsk. 

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Enestående kvalitet

Brug den platform du foretrækker

Benyt Quentic på din PC, tablet eller smartphone – Dit system ligger i skyen, så du altid kan tilgå dine HSE opgaver, hvorend du befinder dig. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Vi kender dine typiske opgaver

Og udarbejder relevante løsninger hertil

Entusiastiske Quentic kunder

Også i din branche!

  • Hermes Fulfilment GmbH
  • Wincor Nixdorf Manufacturing GmbH
  • Veolia Umweltservice GmbH
  • Federal-Mogul Nürnberg GmbH
  • Vattenfall Europe Information Services GmbH
  • OLYMPUS EUROPA SE & Co. KG
  • Pirelli Deutschland GmbH
  • AbbVie Deutschland GmbH & Co. KG

Ligemeget om du er en mellemstor virksomhed eller en kæmpe organisation, passer Quentics softwareløsninger altid ind i dine behov. Over 900 virksomheder fra en bred palette af industrier, har med succes brugt vores globalt testede software i mange år.

X