Legal Compliance

Din vejviser til i ”paragraf-junglen”

Legal Compliance

Gør det lettere at overholde love og standarder. Minimer din risiko for erstatningsansvar.

Altid opdateret

Vedligeholdelsen af retstekster med få museklik. Sammenligninger med retsdatabaser foregår automatisk.

Undgå redundans

Retstekster lagres centralt. Intuitiv koordination af opgaver interessenterne imellem.

Mere gennemsigtighed

Praktiske datastrukturer og effektive filtre sørger for øget transparens.

Quentic Legal Compliance

Med Quentic-modulet Legal Compliance lever du forskriftsmæssigt op til alle krav, der er fastsat i de omfattende bestemmelser om arbejdsmiljø- og miljølovgivning - Reducer din risiko for erstatningsansvar til et minimum.

Modulet giver dig et unikt overblik i "paragrafjunglen" og gør det lettere for dig, at vurdere om der er et behov for at handle på juridiske problemstillinger. Du får effektive værktøjer til, at sikre at alle processer i hele virksomheden foregår i overensstemmelse med loven, og foretage den nødvendige dokumentation af dette.

"Implementeringen af Quentic har haft stor strategisk og operativ betydning for os. Løsningen gør arbejdet lettere for alle ansatte. Desuden giver den et vigtigt bidrag til mere gennemsigtige arbejdsprocesser, hvilket myndighederne er meget opmærksomme på."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Whitepaper DIN ISO 19600

Vil du gerne opnå retlig overensstemmelse på tværs af hele værdikæden? Få at vide i dette whitepaper hvordan du implementerer et Compliance Managementsystem (CMS), nedsætter ansvarsrisici, skaber tiltro og får gavn af en …

Download whitepaper

Quentic Legal Compliance

Reducer din ansvarsrisiko til et minimum! Få at vide hvordan Quentic støtter dig i at opfylde alle juridiske forpligtelser iht. gældende lovgivning. 

Se video

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X