Legal Compliance

Gør det lettere at overholde love og standarder. Minimer din risiko for erstatningsansvar.

Altid opdateret

Vedligeholdelsen af retstekster med få museklik. Sammenligninger med retsdatabaser foregår automatisk.

Undgå redundans

Retstekster lagres centralt. Intuitiv koordination af opgaver interessenterne imellem.

Mere gennemsigtighed

Praktiske datastrukturer og effektive filtre sørger for øget transparens.

Quentic Legal Compliance

Med Quentic-modulet Legal Compliance lever du forskriftsmæssigt op til alle krav, der er fastsat i de omfattende bestemmelser om arbejdsmiljø- og miljølovgivning - Reducer din risiko for erstatningsansvar til et minimum.

Modulet giver dig et unikt overblik i "paragrafjunglen" og gør det lettere for dig, at vurdere om der er et behov for at handle på juridiske problemstillinger. Du får effektive værktøjer til, at sikre at alle processer i hele virksomheden foregår i overensstemmelse med loven, og foretage den nødvendige dokumentation af dette.

Whitepaper HSE-ledelse af underleverandører

Når underleverandører udfører arbejde for din virksomhed, er du ansvarlig for sikkerheden. Læs bl.a. om hvordan du ved hjælp af software, kan forbedre hele arbejdsmiljøindsatsen og styringen af dine underleverandører.

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.