Compliance

Whitepaper ISO 19600

Compliance management system (CMS) guide

Et stigende antal regulativer, et øget fokus fra ledelse og myndigheder og en netop overstået krise på området har i stigende grad skabt et større behov for at blive/forblive compliant. De enkelte virksomheders interessenter forventer, at det interne juridiske organ sikrer compliance i hele værdikæden. Ønsker du at øge fokus på/forbedre jeres indsats ift. lovmæssige forpligtelser? Et compliance management system (CMS) vil reducere jeres ansvarsrisici og øge tilliden hos virksomhedens interessenter og kunder. En implementering af et CMS vil ofte resultere i flere vundne kontrakter, en reduktion i virksomhedens låneomkostninger og en general forbedring af virksomhedens brand/image.  

ISO 19600-certificering, step by step

Siden publiceringen af ISO 19600 i 2014, har flere organisationer været i stand til at orientere sig imod en uniform standard på området. I dette whitepaper, er der mulighed for at lære hvordan ISO 19600 kan introduceres og integreres i jeres virksomhed. Endvidere er der også en guide i hvordan i nemt kan udføre audits og opnå certificeringer.

I dette whitepaper vil vores partner SAT GmBH & CO KG vise dig hvordan du:

  • Drager fordel af de muligheder de enkelte regulativer giver

  • Implementerer standarden

  • Træner dine ansatte

  • Udfører audits effektivt

  • bliver certificeret

Andre emner som måske interesserer dig

Compliance

Whitepaper ISO 37301

Vil du gerne certificere jeres compliance management system? Den nye ISO 37301 standard gør det muligt at blive certificeret! Lær hvordan den implmenteres, udfør audits effektivt og bliv certificeret.

Download whitepaper
Compliance

Whitepaper Uddelegering af opgaver

7 kriterier der i praksis kan hjælpe dig med at reducere din ansvarsrisiko på grund af en alt for bureaukratisk fordeling af arbejdsopgaverne. 

Download whitepaper
Compliance

Quentic Control of Work

Sørg for, at HSE-ledere, sikkerhedseksperter, fagligt personale og eksterne firmaer har det samme videnniveau, hvad angår planlægning af processer og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Videoen viser, hvordan …

Se video

X