Sikkerhed på arbejdspladsen

Behavior-Based Safety: Fra teori til praksis

Tag fat på BBS, ved hjælp af HSE software

Sådan styrker du din sikkerhedskultur

Ved du hvad den hyppigste årsag til arbejdsulykker er? Studier viser at de fleste arbejdsulykker, skyldes uhensigtsmæssig eller forkert adfærd af medarbejderen. Men hvordan opbygger man bedst en stærkere sikkerhedskultur og uddanner sine medarbejdere heri?

Behavior Based Safety (BBS) er et moderne koncept der er designet til at reducere arbejdsulykker. Konceptet hjælper medarbejdere og ledelse til naturligt at begynde på at tænke sikkerhed mere ind I dagligdagen. Men hvordan kan du benytte BBS I praksis I din virksomhed? Ved hjælp af praktiske eksempler, vil vores webinar ekspert Nis Rasmussen fra ArbejdsmiljøEKSPERTEN, gennemgå de enkelte trin der skal til for at implementere en succesfuld BBS kultur. Ydermere vil du også få mulighed for at høre mere om, hvordan HSE software kan understøtte og hjælpe jer I selve implementationen I din virksomhed.

Vores gratis webinar vil afdække følgende emner:

  • Grundlæggende introduktion til Behavior-Based Safety

  • Træning af medarbejdere I sikker adfærd

  • Sådan kan du implementere BBS I jeres daglige arbejde

  • Hvordan Quentics software kan underbygge og facilitere implementationen af BBS

Andre emner som måske interesserer dig

Digitalisering, Sikkerhed på arbejdspladsen

Safety Management Trend Report 2022

Arbejdsmiljøarbejdet er i 2022 karakteriseret ved ESG, Industri 4.0, håndtering af stress og ledelse generelt. Læs omkring den udvikling de internationale eksperter forudser, og hvordan du tackler den.

Download whitepaper
Sikkerhed på arbejdspladsen, Digitalisering

Safety Management Trend Report 2021

Hvad er nøglefaktorerne ifm. succes på arbejdsmiljøområdet i fremtiden? Vores internationale eksperter besvarer dette og andre vigtige problemstillinger i vores europæiske arbejdsmiljøundersøgelse.

Download whitepaper
Sikkerhed på arbejdspladsen

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video

X