Opdateret og bekvemt

Undervisning fra gæsteterminalen eller med login undervejs.

Fleksibel gennemførsel

Reduceret behov for organisation og ingen tidsrøvende ventetider for besøgende.

Flersproget

Fremmedsprog? Intet problem! Der er allerede integreret 15 sprog.

Spar tid

Alle resultater registreres automatisk, gæstecertifikater udstedes direkte.

Med Quentic koordinerer du nemt undervisningen af eksterne interessenter og besøgende. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid.

I Quentic koordinerer du også uden problemer kvalifikationer for mange eksterne interessenter. Den centrale softwareløsning sørger for fleksibilitet: Stil læringsindhold via multimedie til rådighed, som hver gæst kan åbne på virksomhedens interne terminal eller tablet. Ønsker du at undervise eksterne firmaer allerede før de ankommer? Undervisningen kan med et link nemt åbnes og gennemføres undervejs. Uafhængigt af tid og sted og dokumenteret centralt i Quentic.

Undervisningsindholdet er lagret centralt og er knyttet til undervisningsplanlægningen. Eksterne interessenter kan nemt åbne deres undervisning fra gæsteterminalen eller med login, mens de er på farten.

En tiltalende opstilling af informationen øger motivationen og forbedrer indlæringen. Anvend dine eksisterende dias i det sædvanlige layout, eller opret helt nye præsentationer. Indsæt billeder, videoer og SCORM-indhold, og lav multimediebaserede undervisningsoplevelser. Den færdige kursuspakke er let at gøre klar og vises med brugervenlig navigation.

Til sidst i undervisningen af eksterne interessenter bliver det kontrolleret, at indholdet er forstået. Metoden og omfanget defineres af den ansvarlige, og testen kan gennemgås af alle deltagere. Efter vellykket afslutning udstedes et certifikat, der gælder som kursusbevis. Og det er ikke det hele: Quentic registrerer automatisk, hvilken kvalifikation en person har opnået, og tager også højde for dette i den fremtidige planlægning. Således sker dokumentation af resultaterne helt af sig selv.

"Vi foretager ikke længere dobbelt eller tredobbelt registrering af data. Nu kan vi i stedet bearbejde data, så vi opnår en central datapleje."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X