+45 20545451
  • Software til undervisning af eksterne firmaer

    Fleksibel. Flersproglig. Brugervenligt.

Med Quentic koordinerer du nemt undervisningen af eksterne firmaer og besøgende. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid.

I Quentic koordinerer du også uden problemer kvalifikationer for mange eksterne firmaer. Den centrale softwareløsning sørger for fleksibilitet: Stil læringsindhold via multimedie til rådighed, som hver gæst kan åbne på virksomhedens interne terminal eller tablet. Ønsker du at undervise eksterne firmaer allerede før de ankommer? Undervisningen kan med et link nemt åbnes og gennemføres undervejs. Uafhængigt af tid og sted og dokumenteret fælles i Quentic.

Informationsformidling til besøgende

Luk Åbn

Læringsindholdet er lagret centralt og er knyttet til undervisningsplanlægningen. Eksterne firmaer kan nemt åbne deres undervisning fra gæsteterminalen eller med login, mens de er på farten.

Vigtigt indhold, overskueligt format

Luk Åbn

En tiltalende opstilling af informationen øger motivationen og forbedrer indlæringen. Softwaren giver dig alle muligheder lige ved hånden. Anvend dine eksisterende dias i det sædvanlige layout, eller opret helt nye præsentationer. Indsæt billeder, videoer og SCORM-indhold, og lav multimediebaserede læringsoplevelser. Den færdige kursuspakke er let at gøre klar og vises med brugervenlig navigation.

Bestået? Med topkarakter!

Luk Åbn

Til sidst i undervisningen af eksterne firmaer bliver det kontrolleret, at indholdet er forstået. Metoden og omfanget defineres af den ansvarlige, og testen kan gennemgås af alle deltagere. Efter vellykket afslutning udstedes et certifikat, der gælder som kursusbevis. Og det er ikke det hele: Quentic registrerer automatisk, hvilken kvalifikation en person har opnået, og tager også højde for dette i den fremtidige planlægning. Således sker dokumentation af resultaterne helt af sig selv.

Certificeringer

Test Quentic gratis i 14 dage.

Tilfredse brugere er vores bedste reference