Onlineundervisninger af besøgende og eksterne firmaer

Med Quentic softwaremodulet Online Undervisninger

Undervise besøgende og eksterne firmaer.

Så nemt er det med Quentic!

Sætte undervisninger af besøgende klar

 • Skabe multimedie undervisninger og forvalte i flere sprog 
 • Variabel præsentationsmodus, efter behov med kontrol over succes ved læring 
 • Særlig terminaladgang fra Quentic tillader eksterne personer at få udførelse af undervisninger af besøgende - adskilt fra dit Quentic-system 
 • Brugervenlig navigation og over 15 grænsefladesprog til udvalg
 • Anmelde besøgende internt, således at receptionspersonalet på besøgsdagen allerede har alle oplysningerne liggende centralt
 • Sende indbydelser automatiseret pr. e-mail, inkl. adgangsdata til den forestående undervisning til eksterne firmaer 
 • Ad-hoc-anmeldelse på besøgsdagen er alternativt direkte mulig gennem receptionspersonalet

Indbyde besøgende

Gennemføre undervisninger af besøgende

 • Gennemførelse af undervisninger ved gæsteterminalen på stedet 
 • Undervisning også forud for besøget ganske enkelt pr. browser 
 • Kvalifikationserhvervelse registreres automatisk i Quentic
 • Valgfri udgivelse printfærdige certifikater
 • Have overblik over besøgende, besøgsterminer og besøgskvalifikationer samt gyldigheder i Quentic 
 • Opret besøgerskort pr. museklik 
 • Registrere tilstedeværelse af besøgende og eksterne firmaer hurtig og enkelt 
 • Nødliste pr. knaptryk skaffer oversigt over alle eksterne besøgende på området

Organisere besøgsterminer


I det hele taget en vellykket modtagelse

Fra gæstestyring med Quentic profiterer også dine receptionsmedarbejdere. I den centrale gæstestyring kan det med et blik aflæses, af hvem og hvornår man forventes og om der allerede er udført de nødvendige undervisninger. Udgivelse af besøger-id'er til anmeldelse ved gæsteterminalen, print af besøgerskort såvel som registrering af kommen og gåen pr. museklik er kun nogle af de mange nyttige karakteristikker.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic-modulet Online Undervisninger

Onlineundervisninger for medarbejdere

Quentic giver dig fuldstændigt overblik over nødvendige og gennemførte medarbejderundervisninger. Du kan nytte onlineundervisninger med mere fleksibilitet, hvis indhold plejes centralt og bliver tilgængelig for deltagerne uden megen indsats. Præsentationsmåden kan tilpasses, således at gennemførelse og valgfri kontrol af succes ved læring sker efter ønske.

Få mere at vide

Tiltalende undervisningsindhold

Som en form for e-læring udmærker onlineundervisning sig ved den fleksible form. Ud over funderede indhold, der bringer alle vigtige aspekter af et emne på tale, spiller forberedelsen og præsentationsmåden en vigtig rolle, for at forhøje motivering for læring og læringseffektiviteten. Med Quentic har du alle muligheder, for at gøre datastandarder og multimedie undervisningsfolier klar.

Få mere at vide

Undervisningsbeviser

Med Quentic er gennemførelse af onlineundervisning uden problemer. Hvis du vil have et overblik over deltagelser og resultater, kan du anvende indbyggede evalueringer eller alt efter berettigelse målrettet se de enkelte personers kvalifikationer. Udstedelse af certifikater sker selvstændigt, således at enhver deltager til enhver tid kan få undervisningsbeviser - fx til de årlige undervisninger.

Få mere at vide
Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Quentic Onlineundervisninger

Undervis dine ansatte fleksibelt og geografisk uafhængigt! Få at vide i videoen hvordan du med Quentic klargør uddannelsesenheder og underviser medarbejdere, besøgende eller andre aktører effektivt og …

Se video

Sikkerhedsledelse med eksterne aktører

Brug af eksterne interessenter rummer en forhøjet sikkerhedsrisiko. Få at vide hvordan du nedsætter risiciene i samarbejdet med dine samarbejdspartnere og derudover garanterer mere sikkerhed for dit eget team.

Download whitepaper

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

"Med Quentic fik vi et centralt og stabilt redskab, hvor alle data er struktureret tydeligt og enkelt, og hvor alle dokumenter administreres systematisk."

X