EcoIntense med to nye partnere i Schweiz

13.12.2017

Geelhaarconsulting og Neosys samarbejder med softwarespecialisten fra Berlin

Softwareproducenten EcoIntense GmbH fra Berlin har siden slutningen af november samarbejdet med to stærke partnere i Schweiz – geelhaarconsulting GmbH og Neosys AG. Brugerne af softwaren for arbejdssikkerhed, miljøstyring og bæredygtighed, EcoWebDesk, har nu adgang til begge etablerede rådgivningsvirksomheders knowhow. Den webbaserede løsning udvides således med at indeholde rådgivning om retsregler, bæredygtighed og certificeringer på en nyttig måde, og der skabes en praktisk pakkeløsning til virksomheder, der ønsker at styrke deres compliance betydeligt.

geelhaarconsulting GmbH er en selvstændig rådgivningsvirksomheden inden for området strategisk og organisatorisk udvikling. Her fokuseres der især på bæredygtighed. Firmaet med hovedkontor i Bern rådgiver kunder fra den private sektor og det offentlige, fortrinsvist i Schweiz. Firmaet er den primære kontakt for salg i Schweiz og vil fremover hjælpe EcoWebDesk-kunder med implementeringen af softwaren.

Neosys AG tilbyder serviceydelser inden for fagområderne miljøbeskyttelse og -teknik, sikkerhed, risikostyring, socialt ansvar, ledelsessystemer og compliance. Virksomheden forener teknisk knowhow med ledelsesknowhow og hjælper firmaer, myndigheder og organisationer i Schweiz og i hele verden. Udover hovedkontoret i Gerlafingen findes der yderligere kontorer i Bern og Epalinges. Neosys rådgiver EcoWebDesk-kunder i Schweiz om faglige spørgsmål vedrørende arbejds- og miljøbeskyttelse og om Legal Compliance.

EcoIntense skiftede i oktober 2018 navn til Quentic. I den forbindelse blev softwaren EcoWebDesk også omdøbt til Quentic.

X