EcoIntense hører til de bedste arbejdsgivere i ITK-branchen

23.03.2017

Softwareproducent markerer sig i branchens konkurrence

EcoIntense GmbH tildeles prisen „Bedste arbejdsgiver i ITK 2017“. Det uafhængige Great Place to Work® institut tildeler softwareproducenten prisen for anden gang i år. Med deres onlineløsning til arbejdssikkerhed, miljøstyring og bæredygtighed, EcoWebDesk, er virksomheden fra Berlin blandt de bedste arbejdsgivere i informations- og telekommunikationsbranchen. „Denne pris understreger endnu engang, at EcoIntense ikke kun regionalt hører til de bedste arbejdsgivere, men også i hele ITK-branchen er meget attraktiv for både medarbejdere og for ansøgere“, siger Markus Becker, direktør hos EcoIntense GmbH.

Vores viden fra benchmarkundersøgelsen blev opnået ved hjælp af en udførlig anonym medarbejderundersøgelse. Derudover blev ledelsen spurgt om fordelagtige foranstaltninger og tilbud til personalets arbejde i virksomheden. „Prisen står for en god og autentisk virksomhedskultur, der især er præget af værdier som tillid, fairness, påskønnelse og teamånd“, siger Andreas Schubert, direktør hos det tyske Great Place to Work® institut, et internationalt aktivt forsknings- og rådgivningsnetværk, der støtter virksomheder i ca. 50 lande i hele verden med at skabe en medarbejderorienteret virksomhedskultur.

EcoIntense skiftede i oktober 2018 navn til Quentic. I den forbindelse blev softwaren EcoWebDesk også omdøbt til Quentic.

X