Certificering

Quentic egner sig til støtte af dine managementsystemer i henhold til ISO 45001, eksternt godkendt.

Browserbaseret

Få adgang til dine dokumenter hvor som helst og når som helst.

Alle oplysninger parat

Tilgå centrale advarselssætninger og -symboler.

Øg effektiviteten

Skab tydeligere ansvarsområder og strømlinede workflows – og spar tid og penge.

Med Quentic har du fuld kontrol over dine brugsanvisninger. Identificér og vurdér farekilderne i arbejdsområderne, driftsmidlerne og dine medarbejderes aktiviteter. Fastlæg beskyttelsesforanstaltninger og opret dine brugsanvisninger med et enkelt museklik. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver!

Er jeres brugsanvisninger opdaterede? Med Quentic har det aldrig været nemmere at oprette og opdatere brugsanvisninger. Du kan nemt tilgå centrale advarselssætninger og symboler. Den standardiserede fremgangsmåde skaber ensartethed og struktur, som giver klare linjer for alle involverede.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X