+45 20545451
  • Den førende arbejdssikkerhedssoftware

    Retssikkert. Modulopbygget. Uafhængigt af sted.

Med Quentic er du på den sikre side med hensyn til arbejdssikkerhed og sundhedsbeskyttelse. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Den centrale softwareløsning hjælper dig med at garantere arbejdssikkerheden i din virksomhed. Opfyld dine retlige forpligtelser som arbejdsgiver og chef, og optimer konsekvent de foreliggende arbejdsforhold. Derudover reducerer du din risiko for erstatningsansvar betydeligt. Brug en software, hvis egnethed til understøttelse af dit ledelsessystem iht. ISO 45001 officielt er dokumenteret af DEKRA Assurance Services GmbH. Det perfekte valg til din egen certificering!

Når man ved, hvad der venter en, står man stærkere

Luk Åbn

Arbejdsmiljøsoftwaren hjælper dig med at dokumentere og vurdere risici. Fastlæg beskyttelsesforanstaltninger for at undgå ulykker og sundhedsfare. Skal der foretages kontrol af en produktionsproces, eller skal medarbejdernes arbejdsmiljø vurderes? – Det er intet problem, for de normale trin i enhver farevurdering gennemføres bedst med Quentic.

Brugsanvisning med et museklik

Luk Åbn

Er jeres brugsanvisninger opdaterede? Arbejdet med Quentic gør det nemt at oprette og opdater disse dokumenter. Du kan nemt tilgå centrale advarselssætninger og -symboler og samle alle oplysningerne med få museklik. Den standardiserede fremgangsmåde skaber ensartethed og struktur, som giver klare linjer for alle involverede.

Perfekt grupperede kvalifikationer

Luk Åbn

Dan dig et overblik med et enkelt blik på kvalifikationsplanen. Du kan hurtigt se, hvilke kvalifikationer medarbejderen har, og hvornår de næste kvalifikationer er nødvendige. Samtidig bliver der også taget højde for de påkrævede kvalifikationer alt efter aktivitet. Skal der planlægges en ny dato, klarer du også det og inviterer nemt alle deltagere via e-mail.

Til alle hændelser: Forebyggelse og dokumentation af ulykker

Luk Åbn

Kritiske hændelser og nær ved-situationer kan registreres overskueligt. Årsagsanalysen og udledte foranstaltninger gennemføres umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis der alligevel skulle ske en ulykke, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport sende den til den ansvarlige myndighed. Analyse af nøgletal for ulykker søger for overblik internt i virksomheden.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Risikovurderinger

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Tilfredse brugere er vores bedste reference