+45 51 88 12 11

Retssikkerhed

Beskyt dig med lettere overholdelse af love og standarder – for minimal risiko for erstatningsansvar.

Certificering

Bliv certificeret iht. ISO 14001, ISO 50001 og ISO 45001.

Brugervenligt

Udarbejd nemt risikovurderinger og brugsanvisninger med få museklik.

Øg effektiviteten

Skab tydeligere ansvarsområder og strømlinede workflows – og spar tid og penge.

Med Quentic er du på den sikre side med hensyn til arbejdsmiljø og sundhedsbeskyttelse. Quentic erstatter de komplicerede excelark, improviserede lappeløsninger og endeløse tabeller mange virksomheder har opbygget gennem årene.

Løsningen hjælper dig med at garantere arbejdssikkerheden i din virksomhed. Opfyld dine retlige forpligtelser som arbejdsgiver og chef, og optimer konsekvent de relevante arbejdsforhold. Derudover reducerer du din risiko for erstatningsansvar betydeligt. Brug en software, hvis egnethed til understøttelse af dit ledelsessystem iht. ISO 45001 officielt er dokumenteret af DEKRA Assurance Services GmbH. Det perfekte valg til din egen certificering!

Arbejdsmiljøsoftwaren hjælper dig med at dokumentere og vurdere risici. Fastlæg beskyttelsesforanstaltninger for at undgå ulykker og sundhedsfare. Skal der foretages kontrol af en produktionsproces, eller skal medarbejdernes arbejdsmiljø vurderes? – Det er intet problem, for de normale trin i enhver risikovurdering gennemføres bedst med Quentic.

Er jeres brugsanvisninger opdaterede? Med Quentic er det nemt at oprette og opdatere disse dokumenter. Du kan nemt tilgå centrale advarselssætninger og -symboler og samle alle oplysningerne med få museklik. Den standardiserede fremgangsmåde skaber ensartethed og struktur, som giver klare linjer for alle involverede.

Dan dig et overblik med et enkelt blik på kvalifikationsplanen. Du kan hurtigt se, hvilke kvalifikationer medarbejderen har, og hvornår de næste kvalifikationer er nødvendige. Samtidig bliver der også taget højde for de påkrævede kvalifikationer alt efter aktivitet. Skal der planlægges en ny dato, klarer du også det og inviterer nemt alle deltagere via e-mail.

Kritiske hændelser og nærved-situationer kan registreres overskueligt. Årsagsanalysen og udledte foranstaltninger gennemføres umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis der alligevel skulle ske en ulykke, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport, og sende den til den ansvarlige myndighed. Analyse af nøgletal for ulykker sørger for overblik internt i virksomheden.

Certificeringer

Safety Management Trend Report

Hvilken tiltag, udfordringer og succesfaktorer karakteriserer arbejdsmiljøet i 2019? 

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Risikovurderinger

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Identificér ricisi

Registrér data omhandlende produktionsudstyr, ergonomi og farlige stoffer på logisk og struktureret vis.

Beskyttelsesforanstaltninger

Nem monitorering af beskyttelsesforanstaltninger direkte i Quentic.

Fokus på compliance

Automatisk tilknytning af gældende retsregler og -forpligtelser samt brugsanvisninger.

Del dokumenter

Up-to-date og transparent: Informer nemt relevante interessenter med et enkelt museklik.

Tilfredse brugere er vores bedste reference