Arbejdsmiljø

Udarbejd risikovurderinger og brugsanvisninger fra centralt hold med få museklik.

Retssikkerhed

Beskyt dig med lettere overholdelse af love og standarder – for minimal risiko for erstatningsansvar.

Brugervenligt

Udarbejd nemt risikovurderinger og brugsanvisninger med få museklik.

Rapportering via app

Nemt at melde Near-Miss-situationer, ting-/miljøskader samt personskader.

Med Quentic er du på den sikre side med hensyn til arbejdsmiljø og sundhedsbeskyttelse. Quentic erstatter de komplicerede excelark, improviserede lappeløsninger og endeløse tabeller mange virksomheder har opbygget gennem årene.

Løsningen hjælper dig med at garantere arbejdssikkerheden i din virksomhed. Opfyld dine retlige forpligtelser som arbejdsgiver og chef, og optimer konsekvent de relevante arbejdsforhold. Derudover reducerer du din risiko for erstatningsansvar betydeligt. Brug en software, hvis egnethed til understøttelse af dit ledelsessystem iht. ISO 45001 officielt er dokumenteret af DEKRA Assurance Services GmbH. Det perfekte valg til din egen certificering!

Arbejdsmiljøsoftwaren hjælper dig med at dokumentere og vurdere risici. Fastlæg beskyttelsesforanstaltninger for at undgå ulykker og sundhedsfare. Skal der foretages kontrol af en produktionsproces, eller skal medarbejdernes arbejdsmiljø vurderes? – Det er intet problem, for de normale trin i enhver risikovurdering gennemføres bedst med Quentic.

Er jeres brugsanvisninger opdaterede? Med Quentic er det nemt at oprette og opdatere disse dokumenter. Du kan nemt tilgå centrale advarselssætninger og -symboler og samle alle oplysningerne med få museklik. Den standardiserede fremgangsmåde skaber ensartethed og struktur, som giver klare linjer for alle involverede.

Dan dig et overblik med et enkelt blik på kvalifikationsplanen. Du kan hurtigt se, hvilke kvalifikationer medarbejderen har, og hvornår de næste kvalifikationer er nødvendige. Samtidig bliver der også taget højde for de påkrævede kvalifikationer alt efter aktivitet. Skal der planlægges en ny dato, klarer du også det og inviterer nemt alle deltagere via e-mail.

Kritiske hændelser og nærved-situationer kan registreres overskueligt. Årsagsanalysen og udledte foranstaltninger gennemføres umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis der alligevel skulle ske en ulykke, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport, og sende den til den ansvarlige myndighed. Analyse af nøgletal for ulykker sørger for overblik internt i virksomheden.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X