Sikkerhed på arbejdspladsen

Styring af underleverandører

Intelligent styring af underleverandører ved brug af HSE-software

Ledelse af underentreprenører udgør en risiko for din virksomhed. Statistisk set er medarbejdere fra eksterne virksomheder udsat for øget risiko for at komme til skade. Ved udarbejdelse af arbejdsmiljøstrategien skal der tages særligt højde for disse. De fleste virksomheder er allerede bevidste herom, og meningsmålinger i hele branchen viser: 91 % af deltagerne betragter styring af underleverandører som vigtigt eller meget vigtigt for den operative optimering i virksomheden.  

I vores aktuelle whitepaper Styring af underleverandører kan du læse om, hvilke krav HSE-software skal opfylde for at optimere din virksomheds arbejdsmiljøindsats og mindske potentielle risici.  (Vær opmærksom på at indholdet I det downloadede materiale er på engelsk.)

I dette whitepaper om styring af underleverandører kan du læse om:

  • Hvilke fordele en HSE-software giver dig i forbindelse med udarbejdelse og indførelse af homogene regler for styring af underleverandører.

  • Hvordan sikrer du god kommunikation? 

  • Hvordan du lukker kløften mellem operativ risikostyring og arbejdsmiljøarbejdet og effektivt forvalter alle sikkerhedsrelevante aspekter i forbindelse med brugen af underentreprenører.

  • Hvordan du med syv trin kan sikre, at din styring af underleverandører følger de nyeste standarder.

Andre emner som måske interesserer dig

Digitalisering, Sikkerhed på arbejdspladsen

Safety Management Trend Report 2022

Arbejdsmiljøarbejdet er i 2022 karakteriseret ved ESG, Industri 4.0, håndtering af stress og ledelse generelt. Læs omkring den udvikling de internationale eksperter forudser, og hvordan du tackler den.

Download whitepaper
Sikkerhed på arbejdspladsen

Behavior-Based Safety: Fra teori til praksis

Lær det grundlæggende omkring Behavior-Based Safety. Hvordan implementeres konceptet I din virksomhed? Og hvordan Quentics software kan hjælpe dig på vej.

Se webinar
Sikkerhed på arbejdspladsen

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video

X