Legal Compliance

Få lettere ved at overholde love og standarder med vores opdaterede Legal register.

Arbejdsmiljø

Udarbejd risikovurderinger og brugsanvisninger fra centralt hold med få museklik.

Certificering

Quentic egner sig til støtte af dine managementsystemer i henhold til ISO 45001, eksternt godkendt.

Øg effektiviteten

Skab tydeligere ansvarsområder og strømlinede workflows – og spar tid og penge.

Med Quentic har du fuld kontrol over dine ulykkesstyring. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver, og forenkler og effektiviserer din arbejdsmiljøstyring.

Med Quentic er det nemmere at forebygge og håndtere ulykker og nærved situationer. Registrering og monitorering foregår enkelt og overskueligt. Foretag årsagsanalyser og udled implementerbare foranstaltninger i et snuptag. Opstår der mod forventning en ulykke, er det nemt at udfærdige en ulykkesrapport og videresende den til de relevante myndigheder. Slutteligt er det nemt at udarbejde og kontrollere egne KPI`er via de visualiserings- og statistikværktøjer der findes i løsningen.

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X