Whitepaper Management af eksterne virksomheder

Intelligent management af eksterne virksomheder ved brug af HSE-software

Whitepaper indhold

Ledelse af underentreprenører udgør en risiko for din virksomhed. Statistisk set er medarbejdere fra eksterne virksomheder udsat for øget risiko for at komme til skade. Ved udarbejdelse af arbejdsmiljøstrategien skal der tages særligt højde for disse. De fleste virksomheder er allerede bevidste herom, og meningsmålinger i hele branchen viser: 91 % af deltagerne* betragter styring af underleverandører som vigtigt eller meget vigtigt for den operative optimering i virksomheden.  

I vores aktuelle whitepaper Management af eksterne virksomheder kan du læse om, hvilke krav HSE-software skal opfylde for at optimere din virksomheds arbejdsmiljøindsats og mindske potentielle risici.  (Vær opmærksom på at indholdet I det downloadede materiale er på engelsk.)

I denne introduktion af whitepaper Management af eksterne virksomheder kan du læse om:

Hvilke fordele en HSE-software giver dig i forbindelse med udarbejdelse og indførelse af homogene regler for styring af underleverandører. 

Hvordan du forvalter opdragsgive? (og underentreprenør) og samtidig sikrer god kommunikation og en passende kommunikationsudveksling.   

Hvordan du lukker kløften mellem operativ risikostyring og arbejdsmiljøarbejdet og effektivt forvalter alle sikkerhedsrelevante aspekter i forbindelse med brugen af underentreprenører. 

Hvordan du med syv trin kan sikre, at din styring af underleverandører følger de nyeste standarder. 

*Kilde: Achieving Holistic Contractor Safety Management with Digital Innovation. Verdantix. September 2019