I trygge hænder

Fagkundskab og it-ekspertise på ét sted

Første anvendelse af HSE-software

Skal HSE-administrationen konverteres til en softwareløsning for første gang eller et eksisterende system udskiftes? En klog beslutning. Ved den første samtale fastlægger vi de individuelle krav og sammensætter den pakke, som du lige præcis har brug for.

Vores erfarne team har alle de nødvendige kompetencer til at sikre en stabil og høj kvalitet inden for teknologi og service. Vi er det faglige kontaktpunkt for alle ting af vigtighed – lige fra systemets opsætning til den daglige anvendelse.

Komplekse processer og sammenhænge videreformidler vi til brugere på alle niveauer på en let forståelig og praksisbetonet måde. Uanset om det drejer sig om en workshop, undervisning eller udarbejdelse af at et træningssystem – du afgør selv, i hvor høj grad vi skal medvirke, og hvilke tjenesteydelser vi skal byde ind med.

Leder du efter faglig understøttelse til emnerne arbejds- og miljøbeskyttelse og deres måldefinering i Quentic? Lige fra arbejdssikkerhed til Legal Compliance og videre til certificering så arbejder vi inden for rammerne af Quentic partnerprogrammet sammen med etablerede rådgivningsvirksomheder og virksomheder, der udbyder softwaresystemer i kombination med hardware.

"For os konsulenter er det vigtigt at kunne støtte kunderne bedst muligt i den daglige brug af Quentic – uanset om det drejer sig om små spørgsmål eller komplekse projekter."

Stephan Meyer,
Principal Consultant

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X