Kravene i forhold til arbejds- og miljøbeskyttelse stiger: Omfattende mængder af information skal indhentes, dokumenteres, analyseres og videreformidles. Netop derfor er det overraskende, at mange virksomheder ikke har et større fokus på området.

Her på hjemmesiden kan du skabe dit et overblik over de fordele Quentic giver, og hvilke funktioner systemet indeholder. Du kan også gøre brug af et af vores mange tilbud om at lære systemet bedre at kende, vha. eksempelvis webinarer, datablade og whitepapers. Materiale der vil ruste dig bedre at tage en god beslutning ift. udvælgelsen af den rette HSE software.

"Med Quentic får du et stykke etableret standardsoftware, som kan tilpasses individuelt til din virksomheds udvikling og behov."

Markus Becker,
Chief Executive Officer (CEO) 

Quentic Markus Becker CEO
Quentic Markus Becker CEO

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X