HSE-indhold lige ved hånden

Læn dig afslappet tilbage og få gavn af vores alsidige services

Vores indholdstilbud

Få information om vores ydelser nu og her

Styring af sikkerhedsdatablade

Vi sørger for at den nyeste og mest relevante data er til rådighed i Quentic. Vi opdaterer de datasæt der er forbundet til dine SDS`er. Lad os spare dig for kostbar tid ved at sørge for at dit register over farlige stoffer altid er up to date og compliant.

Styring af farlige stoffer

Bliv/forbliv compliant: Drag fordel af vores update service og vær sikker på at datasættene altid er i overensstemmelse med REACH og/eller CLP.

Koncentrer dig om dine vigtige HSE opgaver og nyd godt af vores omfattende contentservices. Vi overtager f.eks. den samlede administration af sikkerhedsdatablade for dig, inkl. opdateringer. Vi sørger for, at dine datasæt med farlige stoffer er i den seneste version i henhold til gældende stoflister som REACH eller CLP.

Står den næste audit for døren? Intet problem – vi kan sende dig auditspørgsmål og spørgsmålskataloger, der er tilknyttet de tilsvarende standardkrav.

Har vi vækket din interesse? Så er du velkommen til at kontakte os for flere oplysninger.

Enestående kvalitet

„Med vores contentservices sparer vi ikke bare vores kunder tid, vi tilbyder dem ligeledes et fagligt fundament, som de kan have tillid til.“

Mirko Broz

+45 51 88 12 11 | content-services@quentic.com

Mirko Broz,
Team Manager Content Services
Specialist i Farlige Stoffer

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Anmod om information

X