Brugersupport

Vi bistår med råd og handling

Har du spørgsmål til din Quentic-løsning? Intet problem. Vores erfarne konsulenter hjælper dig med tekniske og faglige spørgsmål på hverdage. Korte veje og direkte udveksling mellem vores fagafdelinger giver en optimal allroundservice.

Uanset om der er spørgsmål til generelle Quentic-funktioner eller brug for kortfattet hjælp, så kan vores kunder drage fordel af vores kompetente supportservice, der kan kontaktes på telefonnummer +49 30 921 0000 921 eller via e-mail til support@quentic.com. Dine support spørgsmål vil blive besvaret på engelsk.

Omfattende rådgivning

Hvis der under anvendelsen af Quentic opstår omfattende og meget komplekse problemstillinger, står vi gerne til rådighed med særskilte konsulentydelser eller med understøttelsen fra vores partnernetværk . Kontakt os, så finder vi i fællesskab ud af, hvilken rådgivning der er behov for.

„Hvad enten det drejer sig om en ny kunde eller en Quentic-ekspert – Så er vi de første kunderne får i tale. Hos os har kundetilfredshed højeste prioritet. Vi lever for den aktive dialog – med liv og sjæl."

Quentic Gabriele Customer Success

Dr. Gabriele Gollnick,
Team Manager Customer Success

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X