Det er nemt at implementere Quentic! Vi tilbyder, i samarbejde med dig, at identificere hvilke områder der indledningsvis er mest relevante at effektivisere og strukturere. Vi sørger for at assistere jer i det omfang i har behov for, så i hurtigst muligt har en køreklar løsning.

Vores brancheerfarne konsulenter står altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi hjælper også gerne med introduktionen af Quentic i et bredere perspektiv, for at sikre at i opnår den rette forankring af systemet i organisationen. Dette gælder både workshops, e-learning eller regulær undervisning - det er op til dig! 

Vi integrerer og importerer naturligvis de relevante historiske data i ønsker. Vi har fri support og vores kompetente supportmedarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig både per mail og telefon.

Og vi sørger selvfølgelig for at platformen kontinuerligt opdateres og videreudvikles. Du er derfor altid sikker på at løsningen fungerer efter de nyeste standarder, og at den er driftsmæssig stabil.

Certificeringer

"99 % af vores kunder gav topkarakter til vores service og support i vores seneste rundspørge. Det er vi stolte af, og vi arbejder fortsat hver dag på at fastholde og forbedre niveauet."

Gregor Möbes,
Head of Consulting & Occupational Safety Specialist

Quentic Gregor Möbes
Quentic Gregor Möbes

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.