• Mere end blot software

    Hos Quentic er du altid i trygge hænder – fagligt, teknisk og juridisk

Med Quentic kan du begynde med et samme. Quentic GmbH yder efter behov ekstra service: Vi identificerer i samarbejde med dig din virksomheds anvendelsesscenarier og finder frem til den bedste måde, hvorpå Quentic kan integreres i virksomhedsstrukturen.

Vores konsulenter med bred brancheerfaring og faglig ekspertise står gerne klar med råd. Efter ønske yder vi støtte ved introduktionen af Quentic til den kommende brugerkreds. Uanset om det drejer sig om en workshop, undervisning eller udarbejdelse af et træningssystem – du afgør, hvornår vi skal medvirke. Også eksisterende data importerer Importér data vi uden problemer i Quentic. Alle spørgsmål i relation til anvendelsen besvares af vores kompetente supportteam: Ring til os eller send en e-mail.

Og vi sørger for, at Quentic forbliver opdateret og højtydende fremadrettet. Konstant videreudvikling og regelmæssige opdateringer sikrer den bedste stand på teknisk og fagligt niveau.

Certificeringer

"99 % af vores kunder gav topkarakter til vores service og support i vores seneste rundspørge. Det er vi stolte af, og vi arbejder fortsat hver dag på at fastholde og forbedre niveauet."

Gregor Möbes,
Head of Consulting & specialist i arbejdsmiljø


Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.