Det er nemt at implementere Quentic! Vi tilbyder, i samarbejde med dig, at identificere hvilke områder der indledningsvis er mest relevante at effektivisere og strukturere. Vi sørger for at assistere jer i det omfang i har behov for, så i hurtigst muligt har en køreklar løsning.

Vores brancheerfarne konsulenter står altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi hjælper også gerne med introduktionen af Quentic i et bredere perspektiv, for at sikre at i opnår den rette forankring af systemet i organisationen. Dette gælder både workshops, e-learning eller regulær undervisning - det er op til dig! 

Vi integrerer og importerer naturligvis de relevante historiske data i ønsker. Vi har fri support og vores kompetente supportmedarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig både per mail og telefon.

Og vi sørger selvfølgelig for at platformen kontinuerligt opdateres og videreudvikles. Du er derfor altid sikker på at løsningen fungerer efter de nyeste standarder, og at den er driftsmæssig stabil.

Certificeringer

"99 % af vores kunder gav topkarakter til vores service og support i vores seneste rundspørge. Det er vi stolte af, og vi arbejder fortsat hver dag på at fastholde og forbedre niveauet."

Dr. Torsten Thurmann,
Head of Service & Consulting

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X