+45 51881211
  • Den førende software til styring af farlige stoffer

    Compliant. Modulopbygget.

Med Quentic har du fuld kontrol over din styring af farlige stoffer. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver! 

Løsningen forenkler administrationen af arbejdsmaterialer og farlige stoffer, og hjælper dig med at sikre virksomhedens arbejds-, sundheds- og miljøbeskyttelse. Overhold lovgivningen, minimér arbejdsbelastningen i organisationen og opnå maksimal gennemsigtighed ved håndtering af farlige stoffer. Quentic er så fleksibelt opbygget, at det enkelt kan tilknyttes de enkelte processer i din virksomhed. Hvad enten det drejer sig om mærkning iht. GHS/CLP, forbud mod brug af ingredienser, beskyttelsesforanstaltninger, eller spørgsmål om fælles lagring – alt dette sørger Quentic for.

Oversigt over farlige stoffer, efter dine behov

Luk Åbn

Med softwaren til styring af farlige stoffer registrerer du alle arbejdsmaterialer, farlige stoffer og farligt gods fælles, struktureret og centralt. Bestemmelser af enkelte indholdsstoffer og mærkningen sker enkelt med få museklik. Har du brug for et hurtigt overblik er oversigten over farlige stoffer lige ved hånden: Med filterfunktionen finder du hurtigt de ønskede stoffer, og alle egenskaber og anvendelsesområder er overskueligt opstillet.

Organiserede sikkerhedsdatablade

Luk Åbn

Sådan kommer der orden i papirbunkerne: Sikkerhedsdatablade registreres direkte i Quentic. Softwaren Farlige Stoffer sender en påmindelse om opdatering efter et fastlagt tidsinterval. Leverandørens adresse får du automatisk, hvis du har brug for den. Nye sikkerhedsdatablade tilføjes hurtigt i Quentic, og takket være dokumentversionering kan ændringer i indholdet eventuelt rulles tilbage.

Register over og transport af farligt gods

Luk Åbn

Skal farlige stoffer testes ift.deres anvendelsesformål? I softwaren kan du organisere testprocesserne og registrere resultatet af, hvilket stof der må anvendes til hvad. Quentic holder sammen på alle oplysningerne for dig og mærker hvert enkelt stof efter godkendelsen, så du bevarer overblikket og kontrollen. Quentic holder også nøje styr på samlet lagerstatus samt transport af farligt gods på vej, jernbane og til søs. De nødvendige transportdokumenter får du udstedt efter gældende lovgiving.

Risikovurderinger og brugsanvisninger

Luk Åbn

Med softwaren Farlige Stoffer går det hurtigt at lave risikovurderinger og brugsanvisninger. Klik med musen for at kombinere de nødvendige angivelser, og send de færdige dokumenter til dine kolleger. Både interne og eksterne fagfolk og sagkyndige kan inkluderes direkte i Quentic, hvilket letter samarbejdet enormt.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Risikovurderinger

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Tilfredse brugere er vores bedste reference