Administrér centralt

Vedligehold alle farlige stoffer i en central oversigt. Det sparer tid og omkostninger.

Godt organiseret

Udarbejd risikovurderinger og brugsanvisninger centralt med få museklik.

Klare retningslinjer

Etablér entydige regler for håndtering af farlige stoffer – og øg sikkerheden.

Aktualitet

Automatiske påmindelser sørger for regelmæssig vedligeholdelse af vigtige dokumenter om farlige stoffer.

Med Quentic har du fuld kontrol over din styring af farlige stoffer. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver! 

Løsningen forenkler administrationen af arbejdsmaterialer og farlige stoffer, og hjælper dig med at sikre virksomhedens arbejds-, sundheds- og miljøbeskyttelse. Overhold lovgivningen, minimér arbejdsbelastningen i organisationen og opnå maksimal gennemsigtighed ved håndtering af farlige stoffer. Quentic er så fleksibelt opbygget, at det enkelt kan tilknyttes de enkelte processer i din virksomhed. Hvad enten det drejer sig om mærkning iht. GHS/CLP, forbud mod brug af ingredienser, beskyttelsesforanstaltninger, eller spørgsmål om fælles lagring – alt dette sørger Quentic for.

Med softwaren til styring af farlige stoffer registrerer du alle arbejdsmaterialer, farlige stoffer og farligt gods fælles, struktureret og centralt. Bestemmelser af enkelte indholdsstoffer og mærkningen sker enkelt med få museklik. Har du brug for et hurtigt overblik er oversigten over farlige stoffer lige ved hånden: Med filterfunktionen finder du hurtigt de ønskede stoffer, og alle egenskaber og anvendelsesområder er overskueligt opstillet.

Sådan kommer der orden i papirbunkerne: Sikkerhedsdatablade registreres direkte i Quentic. Softwaren Farlige Stoffer sender en påmindelse om opdatering efter et fastlagt tidsinterval. Leverandørens adresse får du automatisk, hvis du har brug for den. Nye sikkerhedsdatablade tilføjes hurtigt i Quentic, og takket være dokumentversionering kan ændringer i indholdet eventuelt rulles tilbage.

Skal farlige stoffer testes ift.deres anvendelsesformål? I softwaren kan du organisere testprocesserne og registrere resultatet af, hvilket stof der må anvendes til hvad. Quentic holder sammen på alle oplysningerne for dig og mærker hvert enkelt stof efter godkendelsen, så du bevarer overblikket og kontrollen. Quentic holder også nøje styr på samlet lagerstatus samt transport af farligt gods på vej, jernbane og til søs. De nødvendige transportdokumenter får du udstedt efter gældende lovgiving.

Med softwaren Farlige Stoffer går det hurtigt at lave risikovurderinger og brugsanvisninger. Klik med musen for at kombinere de nødvendige angivelser, og send de færdige dokumenter til dine kolleger. Både interne og eksterne fagfolk og sagkyndige kan inkluderes direkte i Quentic, hvilket letter samarbejdet enormt.

Whitepaper ISO 45001

Gå ikke glip af skiftet fra OHSAS 18001 til ISO 45001. Lær, hvordan du drager fordel af ISO 45001, opfylder kravene og bliver certificeret!

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Risikovurderinger

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Identificér ricisi

Registrér data omhandlende produktionsudstyr, ergonomi og farlige stoffer på logisk og struktureret vis.

Beskyttelsesforanstaltninger

Nem monitorering af beskyttelsesforanstaltninger direkte i Quentic.

Fokus på compliance

Automatisk tilknytning af gældende retsregler og -forpligtelser samt brugsanvisninger.

Del dokumenter

Up-to-date og transparent: Informer nemt relevante interessenter med et enkelt museklik.

Tilfredse brugere er vores bedste reference