Opdateret og bekvemt

Stil undervisningsmateriale til rådighed online – og brug det fra pc eller tablet.

Fleksibel gennemførsel

Reduceret behov for administration

Sjovere at lære

Skab multimediebaserede undervisningsoplevelser, og øg indlæringen.

Spar tid

Registrér alle resultater automatisk og udsted certifikater med få museklik.

Med Quentic kan du nemt koordinere sikkerhedsundervisning i virksomheden. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid.

I Quentic koordinerer du også uden problemer kvalifikationer for mange medarbejdere. Den centrale softwareløsning sørger for fleksibilitet: Stil læringsindhold til rådighed via vores platform, som hver deltager, herunder besøgende og eksterne interessenter, i sikkerhedsundervisningen nemt kan gennemgå på deres egen skærm eller tablet. Du undgår besværlige aftaler til en bestemt tid, for hver medarbejder kan integrere sin undervisning helt individuelt i løbet af dagen.

Softwaren til sikkerhedsundervisning kan anvendes til alle undervisningsemner internt i virksomheden og egner sig lige så godt til undervisning af eksterne interessenter. Læringsindholdet er lagret centralt og er knyttet til undervisningsplanlægningen. Så snart læringsmaterialet er godkendt, kan alle planlagte deltagere åbne det med det samme: Et indlæg på den personlige oversigtsside henviser medarbejderen til den forestående sikkerhedsundervisning. Eksterne interessenter kan omvendt åbne deres undervisning fra gæsteterminalen eller med login, mens de er på farten.

Fleksibilitet vedrørende tid og sted er særlig vigtigt ved arbejdsrelateret videreuddannelse. Med onlineundervisning er alle deltagere uafhængige af hinanden, så tidskrævende afstemning af kalendere og kørselsplanlægning er unødvendig. Dette mindsker behovet for organisation, og sikkerhedsundervisningen  integreres nemt i hverdagen på arbejdet.

En tiltalende opstilling af informationen øger motivationen og forbedrer indlæringen. Med Quentic onlineundervisning har du alle muligheder lige ved hånden. Anvend dine eksisterende dias i det sædvanlige layout, eller opret helt nye præsentationer. Indsæt billeder, videoer og SCORM-indhold, og lav multimediebaserede undervisningsoplevelser. Den færdige kursuspakke er let at gøre klar og vises med brugervenlig navigation.

Til sidst i sikkerhedsundervisningen bliver det kontrolleret, at indholdet er forstået. Metoden og omfanget defineres af den ansvarlige, og testen kan gennemgås af alle deltagere. Efter vellykket afslutning udstedes et certifikat, der gælder som kursusbevis. Og det er ikke det hele: Quentic registrerer automatisk, hvilken kvalifikation en person har opnået, og tager også højde for dette i den fremtidige planlægning. Således sker dokumentation af resultaterne helt af sig selv.

"Vi foretager ikke længere dobbelt eller tredobbelt registrering af data. Nu kan vi i stedet bearbejde data, så vi opnår en central datapleje."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Certificeringer

Tilfredse brugere er vores bedste reference

X