+45 51881211
  • Software til sikkerhedsundervisning

    Fleksibelt. Brugervenligt.

Med Quentic kan du nemt koordinere sikkerhedsundervisning i virksomheden. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid.

I Quentic koordinerer du også uden problemer kvalifikationer for mange medarbejdere. Den centrale softwareløsning sørger for fleksibilitet: Stil læringsindhold til rådighed via vores platform, som hver deltager, herunder besøgende og eksterne interessenter, i sikkerhedsundervisningen nemt kan gennemgå på deres egen skærm eller tablet. Du undgår besværlige aftaler til en bestemt tid, for hver medarbejder kan integrere sin undervisning helt individuelt i løbet af dagen.

Informationsformidling til medarbejdere og besøgende

Luk Åbn

Softwaren til sikkerhedsundervisning kan anvendes til alle undervisningsemner internt i virksomheden og egner sig lige så godt til undervisning af eksterne interessenter. Læringsindholdet er lagret centralt og er knyttet til undervisningsplanlægningen. Så snart læringsmaterialet er godkendt, kan alle planlagte deltagere åbne det med det samme: Et indlæg på den personlige oversigtsside henviser medarbejderen til den forestående sikkerhedsundervisning. Eksterne interessenter kan omvendt åbne deres undervisning fra gæsteterminalen eller med login, mens de er på farten.

Webbaseret læring

Luk Åbn

Fleksibilitet vedrørende tid og sted er særlig vigtigt ved arbejdsrelateret videreuddannelse. Med onlineundervisning er alle deltagere uafhængige af hinanden, så tidskrævende afstemning af kalendere og kørselsplanlægning er unødvendig. Dette mindsker behovet for organisation, og sikkerhedsundervisningen  integreres nemt i hverdagen på arbejdet.

Vigtigt indhold, overskueligt format

Luk Åbn

En tiltalende opstilling af informationen øger motivationen og forbedrer indlæringen. Med Quentic onlineundervisning har du alle muligheder lige ved hånden. Anvend dine eksisterende dias i det sædvanlige layout, eller opret helt nye præsentationer. Indsæt billeder, videoer og SCORM-indhold, og lav multimediebaserede undervisningsoplevelser. Den færdige kursuspakke er let at gøre klar og vises med brugervenlig navigation.

Bestået? Med topkarakter!

Luk Åbn

Til sidst i sikkerhedsundervisningen bliver det kontrolleret, at indholdet er forstået. Metoden og omfanget defineres af den ansvarlige, og testen kan gennemgås af alle deltagere. Efter vellykket afslutning udstedes et certifikat, der gælder som kursusbevis. Og det er ikke det hele: Quentic registrerer automatisk, hvilken kvalifikation en person har opnået, og tager også højde for dette i den fremtidige planlægning. Således sker dokumentation af resultaterne helt af sig selv.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Tilfredse brugere er vores bedste reference