Fleksible muligheder for udvidelse

Med Quentic beslutter du dig for en budgetvenlig softwareløsning, der vokser sammen med din virksomhed

Certificering

Bliv certificeret iht. ISO 14001, ISO 50001 og ISO 45001.

Legal Compliance

Få lettere ved at overholde love og standarder med vores opdaterede Legal register.

Browserbaseret

Få adgang til dine dokumenter hvor som helst og når som helst.

Øg effektiviteten

Skab tydeligere ansvarsområder og strømlinede workflows – og spar tid og penge.

Licensmodeller

Quentic kan skræddersyes efter dine behov og ønsker, og samtidig integreres med jeres nuværende ledelsessystem. Hvordan forestiller du dig at bruge Quentic? Og hvilke opgaver og processer vil du gøre nemmere for dine medarbejdere? Vi vil hellere end gerne arbejde sammen med dig, med henblik på at identificere hvilke af vores softwaremoduler og services der er mest relevante for dig og din situation. Har du brug for både Quentic platformen og Quentic Appen, sammen med vores Analytics Dashboard til topledelsen? Vil du gerne have skræddersyet content leveret sammen med løsningen? Der er mange muligheder - Vores ønske er at du får en løsning der matcher dine specifikke behov.

Omkostninger

Bruger du af Quentics  (Software as a Service) betyder det at du kan nyde fordelene ved både maksimum fleksibilitet og minimum investering. Med Software as a Service er der ikke behov for høje etableringsomkostninger eller yderligere omkostninger ifm. systemadministration. Begynd med det samme, uden nogen former for langtrukne installationsprocesser, og drag fordel af maksimum datasikkerhed og tilgængelighed.

Lave månedlige omkostninger gør også Quentic til et åbenlyst valg, ligemeget hvilket budget der er til rådighed. Quentic er skalerbar, fremtidssikret og sætter standarden for IT i HSE sektoren.

 

"Ligemeget om du tilhører en mindre, mellemstor eller stor virksomhed – Tilbyder vores software altid løsninger der passer ind i jeres usecase uanset virksomhedens størrelse. Oplev det i dag!"

Quentic Mark Knill

Mark Knill,
Chief Sales Officer (CSO)

Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

X