• Fleksible muligheder for udvidelse

    Med Quentic beslutter du dig for en budgetvenlig softwareløsning, der vokser sammen med din virksomhed

Licensmodeller

Quentic kan integreres på forskellige måder i dit allerede eksisterende administrationssystem. Hvilke Quentic moduler vil du kombinere?  Efter udvælgelsen af dine fagmoduler, fastlægger du den mest optimale brugermodel sammen med os. Ud over den mest anvendte SaaS-variant, kan Quentic også benyttes som enterprise-løsning på virksomhedens egne servere.

Omkostninger

Beslutter du dig for brug af Quentic i den praktiske online version, Software as a Servicefår du maksimal fleksibilitet og lave startomkostninger: Med SaaS-løsningen er der ingen høje startomkostninger eller yderligere omkostninger til administration og systemspecialister. Kom i gang med det samme uden krævende installationer og drag fordel af maksimal Datasikkerhed og tilgængelighed. Lave månedlige omkostninger virker yderlige skånsomt for budgettet. Quentic er skaleret fleksibelt, fremtidssikret og retter sig efter standarder inden for moderne IT-løsninger.

Uanset om det er med  pc, bærbar eller tablet – den innovative teknologi fra Quentic giver dig alle de muligheder, du behøver.

"Uanset om det er et lille firma, en mellemstor virksomhed eller en stor koncern – Så tilpasser vores licensmodel sig efter jeres behov. Quentic gør det muligt på en enkel måde at overholde branchestandarder på egen hånd."

Mark Knill,
Chief Sales Officer (CSO)

Quentic Mark Knill Quentic Mark Knill

Test Quentic gratis i 14 dage.