Risiko og Audits

- en effektiv og pålidelig løsning

Enkel certificering

Opnå og vedligehold certificeringer mere smertefrit, gennem en mere effektiv og logisk klargørings- og udførelsesfase.

Fokus på standarder

Quentic støtter dine managementsystemer i henhold til ISO 14001, 50001 og ISO 45001.

Intuitiv betjening

At foretage auditeringer i Quentic er logisk. Alle interessenter har adgang til de procestrin der er relevante i deres specifikke arbejdsproces.

Kom hurtigere i mål

I Quentic er alle auditeringsdata centraliserede og bliver behandlet på kortest mulige tid.

Quentic Risiko og Audits

Quentic-modulet Risiko og Audits sikrer en effektiv og pålidelig kontrol af de eksisterende processer. Modulet egner sig både til ansatte i ledelsen samt interne og eksterne auditører. 

Modulet guider dig igennem hele auditprocessen, lige fra planlægning og udførsel til udbedring af eventuelle mangler. Resultatet er øget kontinuitet og markante tidsbesparelser.

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Oerlikon Metco GmbH

Hvilke fordele tilbyder Quentic kvalitetsledere? Gabriele Schwarz fra Oerlikon Metco GmbH beretter i en video om sine erfaringer Quentic.

Se video

Quentic Risiko og Audits

Sørg for fleksible, troværdige og effektive audits af dine virksomhedsprocesser. I videoen får du at vide, hvordan Quentic støtter dig i alle faser med interne og eksterne audits.

Se video

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X