Illustrere virksomhedsstrukturer

Med basismodulet til Quentic-softwaren

Illustrere virksomhedsstrukturer.

Så nemt er det med Quentic!

Gennem stedets struktur

 • Skabe fysisk illustration af virksomheden og dets steder
 • Tilføje steder som bygning, lager, anlæg, forbrugstæller 
 • Specifikke beskrivelseskendetegn for enhver enhedstype 
 • Indsamle arbejdsmidler der bevæger sig på stedet, maskiner og apparater
 • Skabe organisatorisk illustration af virksomheden 
 • Sætte organisationsenheder og afdelinger hierarkisk i led og visualiser som organigram
 • Registrere poster, stillingsbesættelser, medarbejdere og opgaver 
 • Sted- og organisationsstruktur kan bekvemt sættes i forhold til hinanden ved konfigurationer

Vise organisationsstruktur

Indregistrere eksterne organisationer

 • Gemme kontaktdata for eksterne kontaktpersoner centralt og kategoriseret 
 • Tjenesteyder og fremmede firmaer fx til udførelse af revisioner
 • Fabrikanter og leverandører af farlige stoffer eller ressourcer
 • Affaldsvæsen og transportør inden for affaldsstyring
 • Ansvarlige myndigheder, erhvervsselskaber og læger
 • Ganske enkelte tilknytte dele af virksomhedsstrukturen ved andre Quentic-moduler og bruge som kontaktpunkt for specifikke faglige evalueringer 
 • Tilordne opgave og terminer direkte inden for de enkelte områder, stillinger og personer 
 • Tage tilordnede opgaver og terminer fra de respektive fagmoduler eller centralt eller læse samlet pr. virksomhedsområde

Tilføje funktionelle områder


Integrer dine bestandsdata

For at kunne starte hurtigt med dit Quentic system skal du lade Quentic overtage alle eksisterende virksomhedsdata. Brug de bekveme importeringsfunktioner over software-overflade eller tag vores serviceydelser til hjælp for også at automatisere komplekse datamængder.

Dine data, vores tjeneste

Vi overfører gerne for dig allerede foreliggende virksomhedsdata efter ønske for dig i dit Quentic-system.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic Core

Dokumentstyring

Jo flere HSE dokumenter der skal skabes og holdes aktuelle og jo flere medarbejdere der deltager i dokumentpleje, kontrol og frigivelse, jo vigtigere er en klar og effektiv metode for alle. Med Quentic opnår du dette ved integreret dokumentforvaltning. Dokumentopbevaring og dokumentstyring sker her på bedste standardiserede måde.

Få mere at vide

Foranstaltningsstyring

Foranstaltningsstyring fra Quentic byder dig den nødvendige fleksibilitet, for at illustrere korrektions- og forbyggelsesforanstaltninger af enhver art og organisere effektivt. Takket være grundig planlægning, pragmatisk inddeling af enkelte konverteringsskridt og gentagen resultatdokumentation bringer du din kontinuerlige forbedringsproces (KFP) fremad.

Få mere at vide

Påmindelses- og eskaleringsstyringt

Praktiske hurtige oversigter hjælper dig til at have det bedste overblik over dine HSE-opgaver og terminer i Quentic. Hvis du dog udtrykkeligt vil være sikker på at ingen glemmer noget, kan du gribe til påmindelses- og eskaleringsstyring. Automatiske påmindelseses-emails bliver sendt til de involverede personer med frist og opgave.

Få mere at vide

Fra årsagsanalyse til procesforbedring

Hvis der i virksomheden opstår procesafvigelser, mangel på kvalitet eller skadetilfælde skal der handles hurtigt. Det er dog vigtigt ikke kun at tilsidesætte symptomer, men også at erkende dybtliggende årsager og angive de egentlige problemkilder som fx også ISO 14001:2015 forlanger det. Pr. Årsagsanalyse hjælper Quentic dig til langfristede løsninger, der hindrer fejlgentagelser - ganske efter KFP's bestemmelser.

Få mere at vide

Brugerforvaltning og systemindstillinger

En del af Quentic Core er softwarens administrationsområde. Dette tjener til at forvalte brugeradgange, foretage grundlæggende systemindstillinger og stille vigtige skabeloner til rådighed. Den overskuelige opdeling af alle muligheder gør det let hurtigt at finde sig til rette og også uden særlig IT-kendskab sætte de ønskede parametre. Således koordinerer du adgangen af de enkelte HSE-aktører efter opgave.

Få mere at vide
Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Core

Quentic Core er hjertet i softwaren og fundamentet for alle yderligere moduler. Se i videoen hvordan du visualiserer dine virksomhedsstrukturer, forholdsregler og dokumenter der – som basis for din arbejdsmiljø- og …

Se video

nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG

Hvordan opfyldes lovmæssige krav på trods af store datamængder? Se i denne video hvordan Nobilia vedligeholder data om arbejds-, miljø- og brandbeskyttelse og herefter løser problematikkerne i prioriteret rækkefølge!

Se video
Gå til ressourcekatalog

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

X