Foranstaltningsstyring

Med basismodulet til Quentic-softwaren

Foranstaltningsstyring fra A til Z.

Så nemt er det med Quentic!

Planlæg foranstaltninger

 • Definere foranstaltninger, give arbejdsanvisninger og opliste baggrundene 
 • Kompetencer for enhver foranstaltningsfase 
 • Påmindelses- og eskaleringsstyring via flere e-mail-beskeder 
 • Skabe klar foranstaltningstildeling (ad-hoc opgave, afvigelse i revision osv.)
 • Opdele omsættelse af enhver foranstaltning i enkelte skridt og sætte klare frister 
 • Tildelte opgaver dukker op for enhver medarbejder som en to-do-liste i den personlige oversigt 
 • Dokumenter omsættelsesfremskridt ved statusangivelser og billeder 
 • Med et blik vide, hvilke foranstaltninger blev bragt hvorvidt

Kontrollere gennemførelse

Kontrollere effektivitet

 • Indlede kontrol af effektivitet og efterlade beviser -
 • Sætte foranstaltningsvirkninger over for målplanlægning (faktisk-nominel-sammenligninger) 
 • Skelnen mellem kvantitative og kvalitative såvel som engangs- og vedvarende virkninger
 • Sætte arbejde og omkostninger i forhold til hinanden
 • Afslutte entydigt foranstaltninger i foranstaltningsadministration 
 • Skabe rapporter med alle eller kun udvalgte foranstaltningsoplysninger pr. museklik 
 • Mange evalueringer er klar, fx for en foranstaltningsoversigt efter anvendelsesområder eller til samlet evaluering af alle foranstaltningsvirkninger

Sikring af resultater


Koordinere foranstaltninger inden for områder

Foranstaltninger har en vigtig betydning for næsten ethvert HSE-fagområde. De kan derfor også tilstødes fra forskellige Quentic-moduler og overgives bekvemt til de kompetente kollegaer i den centrale foranstaltningsstyring. Dette muliggør en direkte foranstaltningsafvigelse fx inden for rammerne af en revision eller en fare-evaluering.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic Core

Illustrere virksomhedsstrukturer

I Quentic Core registrerer du centralt de vigtigste strukturer I din virksomhed, for at knytte alle videre Quentic moduler dertil. Herved opnår du ensartede data, undgår indholdsmæssige redundanser og kan betragte hver del af virksomheden fra forskellige perspektiver. Samtidig får du en overskuelig liste over alle dine steder, arbejdsmidler og organisationsstrukturer.

Få mere at vide

Dokumentstyring

Jo flere HSE dokumenter der skal skabes og holdes aktuelle og jo flere medarbejdere der deltager i dokumentpleje, kontrol og frigivelse, jo vigtigere er en klar og effektiv metode for alle. Med Quentic opnår du dette ved integreret dokumentforvaltning. Dokumentopbevaring og dokumentstyring sker her på bedste standardiserede måde.

Få mere at vide

Påmindelses- og eskaleringsstyringt

Praktiske hurtige oversigter hjælper dig til at have det bedste overblik over dine HSE-opgaver og terminer i Quentic. Hvis du dog udtrykkeligt vil være sikker på at ingen glemmer noget, kan du gribe til påmindelses- og eskaleringsstyring. Automatiske påmindelseses-emails bliver sendt til de involverede personer med frist og opgave.

Få mere at vide

Fra årsagsanalyse til procesforbedring

Hvis der i virksomheden opstår procesafvigelser, mangel på kvalitet eller skadetilfælde skal der handles hurtigt. Det er dog vigtigt ikke kun at tilsidesætte symptomer, men også at erkende dybtliggende årsager og angive de egentlige problemkilder som fx også ISO 14001:2015 forlanger det. Pr. Årsagsanalyse hjælper Quentic dig til langfristede løsninger, der hindrer fejlgentagelser - ganske efter KFP's bestemmelser.

Få mere at vide

Brugerforvaltning og systemindstillinger

En del af Quentic Core er softwarens administrationsområde. Dette tjener til at forvalte brugeradgange, foretage grundlæggende systemindstillinger og stille vigtige skabeloner til rådighed. Den overskuelige opdeling af alle muligheder gør det let hurtigt at finde sig til rette og også uden særlig IT-kendskab sætte de ønskede parametre. Således koordinerer du adgangen af de enkelte HSE-aktører efter opgave.

Få mere at vide
Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Core

Quentic Core er hjertet i softwaren og fundamentet for alle yderligere moduler. Se i videoen hvordan du visualiserer dine virksomhedsstrukturer, forholdsregler og dokumenter der – som basis for din arbejdsmiljø- og …

Se video

nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG

Hvordan opfyldes lovmæssige krav på trods af store datamængder? Se i denne video hvordan Nobilia vedligeholder data om arbejds-, miljø- og brandbeskyttelse og herefter løser problematikkerne i prioriteret rækkefølge!

Se video
Gå til ressourcekatalog

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

X