Påmindelses- og eskaleringsstyring

Med basismodulet til Quentic-softwaren

Automatisk terminpåmindelser efter ønske.

Så nemt er det med Quentic!

Indstille e-mail afsendelse

 • Definere grundlæggende regler for e-mail forsendelse fra Quentic 
 • Bruge komplette automatiske påmindelses- og eskaleringsmails 
 • Begrænse afsendelse til interne medarbejdere
 • Regulere indviduelt beskeder til forskellige Quentic-moduler 
 • Yderligere, differentiering mht. opgaver er mulig, fx forskellige påmindelser alt efter arten af en revisionstermin 
 • Praktisk overblik over allerede skabte påmindelsesregler

Fastlægge virkningsområder

Definere forsendelsesfrister og modtagere

 • Model for påmindelse og eskalering med forskellige e-mail typer 
 • Sende påmindelsesmails, dage, uger eller måneder inden en termin 
 • Sende akut henvisning til terminen eller en dag forinden 
 • Eskaleringsmails efterfølgende giver allerede overskredne frister eftertryk 
 • Fastlægge pr. e-mail type og opgaveopråde de ønskede modtagere
 • E-mail afsendelse sker fuldstændig selvstændigt gennem Quentic på basis af dine regler 
 • Let overskuelig e-mail skabelse, indhold reduceret til det væsentligste 
 • Medsendt link til den tilhørende Quentic-datasætning gør tilordningen lettere for e-mail modtageren

Få automatiske systemmails


E-mail-besked pr. museklik

Efter den fuldstændig automatiske påmindelses- og eskaleringsstyring er der den mulighed, at brugere også selv sender e-mail-beskeder fra Quentic, for at informere andre personer om en opgave. Dertil er det nok med et klik - Quentic sætter alle nødvendige angivelser sammen i en e-mail til alle udvalgte modtagere.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic Core

Illustrere virksomhedsstrukturer

I Quentic Core registrerer du centralt de vigtigste strukturer I din virksomhed, for at knytte alle videre Quentic moduler dertil. Herved opnår du ensartede data, undgår indholdsmæssige redundanser og kan betragte hver del af virksomheden fra forskellige perspektiver. Samtidig får du en overskuelig liste over alle dine steder, arbejdsmidler og organisationsstrukturer.

Få mere at vide

Dokumentstyring

Jo flere HSE dokumenter der skal skabes og holdes aktuelle og jo flere medarbejdere der deltager i dokumentpleje, kontrol og frigivelse, jo vigtigere er en klar og effektiv metode for alle. Med Quentic opnår du dette ved integreret dokumentforvaltning. Dokumentopbevaring og dokumentstyring sker her på bedste standardiserede måde.

Få mere at vide

Foranstaltningsstyring

Foranstaltningsstyring fra Quentic byder dig den nødvendige fleksibilitet, for at illustrere korrektions- og forbyggelsesforanstaltninger af enhver art og organisere effektivt. Takket være grundig planlægning, pragmatisk inddeling af enkelte konverteringsskridt og gentagen resultatdokumentation bringer du din kontinuerlige forbedringsproces (KFP) fremad.

Få mere at vide

Fra årsagsanalyse til procesforbedring

Hvis der i virksomheden opstår procesafvigelser, mangel på kvalitet eller skadetilfælde skal der handles hurtigt. Det er dog vigtigt ikke kun at tilsidesætte symptomer, men også at erkende dybtliggende årsager og angive de egentlige problemkilder som fx også ISO 14001:2015 forlanger det. Pr. Årsagsanalyse hjælper Quentic dig til langfristede løsninger, der hindrer fejlgentagelser - ganske efter KFP's bestemmelser.

Få mere at vide

Brugerforvaltning og systemindstillinger

En del af Quentic Core er softwarens administrationsområde. Dette tjener til at forvalte brugeradgange, foretage grundlæggende systemindstillinger og stille vigtige skabeloner til rådighed. Den overskuelige opdeling af alle muligheder gør det let hurtigt at finde sig til rette og også uden særlig IT-kendskab sætte de ønskede parametre. Således koordinerer du adgangen af de enkelte HSE-aktører efter opgave.

Få mere at vide
Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Core

Quentic Core er hjertet i softwaren og fundamentet for alle yderligere moduler. Se i videoen hvordan du visualiserer dine virksomhedsstrukturer, forholdsregler og dokumenter der – som basis for din arbejdsmiljø- og …

Se video

nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG

Hvordan opfyldes lovmæssige krav på trods af store datamængder? Se i denne video hvordan Nobilia vedligeholder data om arbejds-, miljø- og brandbeskyttelse og herefter løser problematikkerne i prioriteret rækkefølge!

Se video
Gå til ressourcekatalog

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

X