Dokumentstyring

Med basismodulet til Quentic-softwaren

Administrere dokumenter systematisk.

Så nemt er det med Quentic!

Gemme dokumenter centralt

 • Overskuelig dokumentopbevaring i ordnede mappestrukturer -
 • Understøttelse af alle normale filtyper 
 • Op- og nedladning af enkelte dokumenter såvel som dokumentsamlinger 
 • Hurtig søgemulighed takket være talrige filterfunktioner 
 • Regulere adgang ned til det enkelte dokument
 • Tilknyt dokumenter med relevante datasætninger i Quentic 
 • Muliggør parallel dokumentadgang fra forskellige steder 
 • Brugere kan ganske enkelt opkalde dokumenter pr. museklik 
 • Tilgang gør efterfølgende opdateringer let og sørger altid for adgang til den nyeste aktuelle version hhv. revision af et dokument

Forbered dokumenter

Revidere dokumenter

 • Inddele kompetencer klart for dokumentstyring 
 • Få påmindelser efter valgt interval, den indholdsmæssige opdatering pr. gennemsyn skal kontrolleres 
 • Versionsstyring af ældre og aktuelle versioner af dokumenter 
 • Bearbejdsstatus for dokumenter der revideres skaffer transparens
 • Reguleret dokumentfrigivelse inklusive automatisk registrering af frigivelsesskridt
 • Individuelle arbejdsprocesser, også flere bearbejdnings, kontrol-og frigivelsesfaser pr. dokument skal fastlægges nøjagtigt 
 • Intelligent system bevirker, at medarbejderne uden for dokumentbearbejdning altid kan gribe til de respektive frigivne versioner

Frigive reviderede dokumenter


Ned til arkivet!

Hvis dokumenter ikke længere er nødvendige skal de foreskrevne opbevaringsfrister overholdes. Også i denne del af dokumentstyring hjælper Quentic dig: Arkiver dokumenter der skal opbevares for at forhindre en for tidlig sletning. Samtidig skaffer du mere oversigt, for arkiverede dokumenter er kun synlig for bestemte brugere i Quentic.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic Core

Illustrere virksomhedsstrukturer

I Quentic Core registrerer du centralt de vigtigste strukturer I din virksomhed, for at knytte alle videre Quentic moduler dertil. Herved opnår du ensartede data, undgår indholdsmæssige redundanser og kan betragte hver del af virksomheden fra forskellige perspektiver. Samtidig får du en overskuelig liste over alle dine steder, arbejdsmidler og organisationsstrukturer.

Få mere at vide

Foranstaltningsstyring

Foranstaltningsstyring fra Quentic byder dig den nødvendige fleksibilitet, for at illustrere korrektions- og forbyggelsesforanstaltninger af enhver art og organisere effektivt. Takket være grundig planlægning, pragmatisk inddeling af enkelte konverteringsskridt og gentagen resultatdokumentation bringer du din kontinuerlige forbedringsproces (KFP) fremad.

Få mere at vide

Påmindelses- og eskaleringsstyringt

Praktiske hurtige oversigter hjælper dig til at have det bedste overblik over dine HSE-opgaver og terminer i Quentic. Hvis du dog udtrykkeligt vil være sikker på at ingen glemmer noget, kan du gribe til påmindelses- og eskaleringsstyring. Automatiske påmindelseses-emails bliver sendt til de involverede personer med frist og opgave.

Få mere at vide

Fra årsagsanalyse til procesforbedring

Hvis der i virksomheden opstår procesafvigelser, mangel på kvalitet eller skadetilfælde skal der handles hurtigt. Det er dog vigtigt ikke kun at tilsidesætte symptomer, men også at erkende dybtliggende årsager og angive de egentlige problemkilder som fx også ISO 14001:2015 forlanger det. Pr. Årsagsanalyse hjælper Quentic dig til langfristede løsninger, der hindrer fejlgentagelser - ganske efter KFP's bestemmelser.

Få mere at vide

Brugerforvaltning og systemindstillinger

En del af Quentic Core er softwarens administrationsområde. Dette tjener til at forvalte brugeradgange, foretage grundlæggende systemindstillinger og stille vigtige skabeloner til rådighed. Den overskuelige opdeling af alle muligheder gør det let hurtigt at finde sig til rette og også uden særlig IT-kendskab sætte de ønskede parametre. Således koordinerer du adgangen af de enkelte HSE-aktører efter opgave.

Få mere at vide
Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Core

Quentic Core er hjertet i softwaren og fundamentet for alle yderligere moduler. Se i videoen hvordan du visualiserer dine virksomhedsstrukturer, forholdsregler og dokumenter der – som basis for din arbejdsmiljø- og …

Se video

nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG

Hvordan opfyldes lovmæssige krav på trods af store datamængder? Se i denne video hvordan Nobilia vedligeholder data om arbejds-, miljø- og brandbeskyttelse og herefter løser problematikkerne i prioriteret rækkefølge!

Se video
Gå til ressourcekatalog

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

X