Brugerforvaltning og systemindstillinger

Med basismodulet til Quentic-softwaren

En del af Quentic Core er softwarens administrationsområde. Dette tjener til at forvalte brugeradgange, foretage grundlæggende systemindstillinger og stille vigtige skabeloner til rådighed. Den overskuelige opdeling af alle muligheder gør det let hurtigt at finde sig til rette og også uden særlig IT-kendskab sætte de ønskede parametre. Således koordinerer du adgangen af de enkelte HSE-aktører efter opgave.

Systemadministration for dit HSE-område.

Så nemt er det med Quentic!

Forvalte brugere

 • Lægge brugeradgange til Quentic og bearbejde 
 • Password udgives valgfrit manuelt eller automatisk 
 • Strenge sikkerhedsstandarder for passwords, der alt efter behov i forskellige trin til mindstelængde, gyldighedsfrister osv.
 • Modulær opbygning fra Quentic tillader differentierede adgangsregler for enkelte moduler og enkelte modulfunktioner 
 • Skelnen mellem læse- skrive og sletningsrettigheder 
 • Brugeradgange kan udrettes nøjagtige efter opgaver, efter ønske ned til den enkelte datasætning og dokument 
 • Eksterne partnere kan også involveres ukompliceret og direkte

Give adgangsrettigheder

Foretage systemindstillinger

 • Træffe overgribende såvel som modulspecifikke indstillinger for alle brugere 
 • Muligheder fx for e-mailregulering, dataeksporter, yderligere indgivelsesfelter 
 • Personlige præferencer til styring af softwaren kan reguleres af enhver bruger individuelt, eksempelvis valt af grænsefladesprog
 • Centralt definerede stamdata der kan integrere bruger i forskellige opgaver sørger for datakonsistens 
 • Tilpasse rapportskabeloner for den egne virksomhed og i systemet 
 • Frit formulerbare bearbejdningshenvisninger giver bruger intern input til databearbejdning

Sætte skabeloner klar


Systemadgang efter dine ønsker

Systemet fra Quentic byder dig meget spillerum til individuel tilpasning. Men vær ikke bekymret: Efter samråd med dig forbereder vi alt passende til levering således at du som bruger straks kan starte med dit egentlige arbejde. Efter ønske tager vi os også af tilknytning af allerede bestående rettighedskoncepter såvel som indretning af automatiske Logins pr. Single Sign-On (SSO) eller aktiv adresseliste.

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Core

Quentic Core er hjertet i softwaren og fundamentet for alle yderligere moduler. Se i videoen hvordan du visualiserer dine virksomhedsstrukturer, forholdsregler og dokumenter der – som basis for din arbejdsmiljø- og …

Se video

nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co. KG

Hvordan opfyldes lovmæssige krav på trods af store datamængder? Se i denne video hvordan Nobilia vedligeholder data om arbejds-, miljø- og brandbeskyttelse og herefter løser problematikkerne i prioriteret rækkefølge!

Se video
Gå til ressourcekatalog

"Kender man en, kender man dem alle: Quentic er intuitivt at styre og enkelt at anvende. Kender man opbygningen af ét modul, finder man sig også straks til rette i alle de andre moduler."

X