Vis ledelsesengagement ude på arbejdspladserne

Med Quentic App

Dokumentér sikkerhedsgennemgange og toolbox-samtaler mens de finder sted.

Så let er det med Quentic App!

Vis engagement med sikkerhedsgennemgange

 • Tag hurtige noter om iagttagelser og hændelser
 • Dokumentér samtaler mellem ledelsen og de ansatte
 • Hvis det er passende: Tag billeder af folk der arbejder, af teamet eller af bestemte hændelser for at understrege betydningen af arbejdssikkerheden
 • Geolokalisering aktiveres automatisk
 • Gennemfør regelmæssigt toolbox-samtaler for at sætte fokus på sikkerhedsmæssige udviklinger eller sikkerhedsprogrammer
 • Forbered samtaleemnerne på forhånd, og tag noter under diskussionen
 • Markér samtaleemnet som afsluttet når alle spørgsmål er besvaret

Strukturér og dokumentér dine toolbox-samtaler

Skab større interesse for sikkerhed og arbejdsmiljø

 • Alle fotos og rapporter lagres centralt og let tilgængeligt for at øge transparensen
 • Medarbejderne kan reagere i realtid og interagere socialt via Quentic SafetyFeed
 • Centralt dashboard: Du får et klart indblik i sikkerhedsbehov og forbedringsmuligheder på tværs af lokationer og virksomhedsfunktioner
 • Få vist fremtrædende tendenser i Quentic, og overvåg dem
 • Iværksæt afhjælpende foranstaltninger direkte i Quentic
 • Opret rapporter, fx til sammenligning af antal hændelser før og efter sikkerhedsgennemgangen og de opfølgende foranstaltninger

Følg op med passende foranstaltninger

Kig på dine data for at finde emner til dine toolbox-samtaler

Toolbox-samtaler virker bedst hvis de tager afsæt i databaseret viden om hvordan det går med arbejdsmiljøet i din virksomhed lige nu. Se på de seneste hændelsesrapporter og på din risikodatabase for at identificere tilbagevendende problemer og nye risici.

Vil du gerne have et struktureret system til vurdering af aspekter og risici?

Skab synergi med softwaremodulet Quentic Risiko og Auditeringer.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Quentic App

Håndtering af hændelser

I tilfælde af en nærvedhændelse, materiel skade eller personskade er det vigtigt at reagere hurtigt for at forhindre skader eller ulykker i fremtiden. Gør det nemt og intuitivt at rapportere en hændelse – med noter og fotos og det hele. Men der er mere endnu: Ud over de negative hændelser hjælper Quentic-appen dig også med at registrere positive observationer og velfungerende arbejdsmiljøforanstaltninger med stor nøjagtighed. Lær af jeres best practice, og del denne viden i hele teamet!

Få mere at vide

Risikovurderinger

Uden det rigtige rapporteringsværktøj tager risikovurderinger ofte rigtig lang tid og resulterer i bureaukratiske forsinkelser og en masse papirarbejde. Netop farligt arbejde kræver ofte en stor fleksibilitet når der sker ændringer med kort varsel. Brug Quentic App til at foretage risikovurderinger direkte på stedet. Du kan gennemføre vurderinger af forskellige arbejdsfaser, dynamiske risikovurderinger eller foreløbige on-site-risikovurderinger – nemt og bekvemt. Spar tid, og hold din risikodatabase opdateret til hver en tid!

Få mere at vide

Inspektioner og auditeringer, on site

Går alt efter bogen – også ude på arbejdspladserne? For at have styr på restrisici og kende det generelle sikkerhedsniveau i felten skal arbejdsmiljølederen og driftslederen jævnligt gennemføre on-site-inspektioner og auditeringer. Strukturér dine inspektionsrunder med Quentic App! Hvad enten det drejer sig om den generelle arbejdsmiljørundering og kvalitetssikring, eller du kommer for at tjekke op på bestemte arbejdsmiljøindikatorer. Alt efter formål kan du dokumentere resultaterne ad hoc eller via en særlig formular.

Få mere at vide

Ledelsessystemets auditprocesser

En certificering af dit ledelsessystem efter ISO 14001, ISO 45001 eller ISO 50001 kræver nøjagtig dokumentation og omfattende rapportering. Men dine auditeringer bør være mere end en formalitet. Med Quentic App kan du sikre at dine processer faktisk bliver gennemført ude på arbejdspladserne! Opfyld standardens krav, og dokumentér både processen og resultaterne – hurtigt og nemt. Med konfigurerbare notifikationsmails og pushmeddelelser kan du underrette de ansvarlige personer med det samme.

Få mere at vide

Tilpas efter dine behov

Quentic har et bredt udvalg af prædefinerede best practice-formularer til en række forskellige formål fra hændelsesrapporter til risikovurderinger eller auditresultater. Skulle du imidlertid få brug for en formular eller en tjekliste som ikke findes i appen i forvejen, er det heller ikke noget problem med Quentic App: Du kan nemt oprette din egen skabelon, og definere dine organisatoriske processer sådan som det passer dig bedst. Samme fleksibilitet vil du opleve i samarbejdet med tredjepart og på tværs af systemer.

Få mere at vide

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera bruger Quentic App til at rapportere og bearbejde arbejdsulykker. I videoen kan du få indblik i præcis hvordan virksomheden drager fordel af at bruge Quentic App.

Se video

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video

Empower

Et godt omdømme er altafgørende for byggevirksomheder, og virksomhedens arbejds- og sundhedsbeskyttelse skal opfylde høje standarder internt og eksternt. Se  hvordan Empower har forbedret deres processer med Quentic App.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

X