Vis ledelsesengagement ude på arbejdspladserne

Med Quentic App

Besøg af driftslederen eller topledelsen, fx i form af en sikkerhedsgennemgang, er et effektivt værktøj til at øge bevidstheden og betone betydningen af arbejdssikkerheden i hele virksomheden. Besøgene kan kombineres med toolbox-samtaler for at gøre opmærksom på særlige tendenser. Quentic App hjælper dig med at forberede og dokumentere disse arrangementer på en struktureret og intuitiv måde!

Dokumentér sikkerhedsgennemgange og toolbox-samtaler mens de finder sted.

Så let er det med Quentic App!

Vis engagement med sikkerhedsgennemgange

 • Tag hurtige noter om iagttagelser og hændelser
 • Dokumentér samtaler mellem ledelsen og de ansatte
 • Hvis det er passende: Tag billeder af folk der arbejder, af teamet eller af bestemte hændelser for at understrege betydningen af arbejdssikkerheden
 • Geolokalisering aktiveres automatisk
 • Gennemfør regelmæssigt toolbox-samtaler for at sætte fokus på sikkerhedsmæssige udviklinger eller sikkerhedsprogrammer
 • Forbered samtaleemnerne på forhånd, og tag noter under diskussionen
 • Markér samtaleemnet som afsluttet når alle spørgsmål er besvaret

Strukturér og dokumentér dine toolbox-samtaler

Skab større interesse for sikkerhed og arbejdsmiljø

 • Alle fotos og rapporter lagres centralt og let tilgængeligt for at øge transparensen
 • Medarbejderne kan reagere i realtid og interagere socialt via Quentic SafetyFeed
 • Centralt dashboard: Du får et klart indblik i sikkerhedsbehov og forbedringsmuligheder på tværs af lokationer og virksomhedsfunktioner
 • Få vist fremtrædende tendenser i Quentic, og overvåg dem
 • Iværksæt afhjælpende foranstaltninger direkte i Quentic
 • Opret rapporter, fx til sammenligning af antal hændelser før og efter sikkerhedsgennemgangen og de opfølgende foranstaltninger

Følg op med passende foranstaltninger

Kig på dine data for at finde emner til dine toolbox-samtaler

Toolbox-samtaler virker bedst hvis de tager afsæt i databaseret viden om hvordan det går med arbejdsmiljøet i din virksomhed lige nu. Se på de seneste hændelsesrapporter og på din risikodatabase for at identificere tilbagevendende problemer og nye risici.

Vil du gerne have et struktureret system til vurdering af aspekter og risici?

Skab synergi med softwaremodulet Quentic Risiko og Auditeringer.

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera bruger Quentic App til at rapportere og bearbejde arbejdsulykker. I videoen kan du få indblik i præcis hvordan virksomheden drager fordel af at bruge Quentic App.

Se video

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video

Empower

Et godt omdømme er altafgørende for byggevirksomheder, og virksomhedens arbejds- og sundhedsbeskyttelse skal opfylde høje standarder internt og eksternt. Se  hvordan Empower har forbedret deres processer med Quentic App.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

X