Inspektioner og auditeringer, on site

Med Quentic App

Overvåg arbejdsmiljøet, og foretag regelmæssige arbejdsmiljørunderinger.

Så let er det med Quentic App!

Dokumentér dine iagttagelser

 • Dokumentér nemt manglende data og vigtige indikatorer
 • Tag korte noter, og tilføj fotos
 • Lokationsoplysninger tilføjes automatisk
 • Kollegerne informeres omgående via livefunktionen SafetyFeed og fotostreamen
 • Brug appens særlige skabeloner til at undersøge bestemte enkeltfaktorer, fx faldsikring eller brug af personlige værnemidler (PV)
 • Notér i hvert tilfælde både positive og negative iagttagelser
 • Tilføj kommentarer og fotos
 • Du får et kvantificerbart og sammenligneligt indtryk af dit sikkerhedsniveau

Bedøm arbejdsmiljøindikatorerne

Hold styr på dine observationer

 • Alle fotos og rapporter vises i den centrale app-portal og er forbundet med et kort over dine lokationer
 • Appen opdaterer automatisk antallet af observationer
 • Resultaterne kan både filtreres og eksporteres i appen
 • Sikkerhedsbrud og hændelser kan undersøges yderligere og vises i Quentic Platform
 • Udarbejd en overordnet sikkerhedsvurdering, identificer vigtige indikatorer, og få vist tendenser
 • Iværksæt om nødvendigt afhjælpende og forebyggende foranstaltninger

Foretag yderligere analyser i Quentic Platform

Arbejd offline, og upload senere

Brug Quentic App mange rapporteringsfunktioner uafhængigt af tid og sted. Er du ude i et fabriksområde og vil dokumentere en observation på stedet, men har ingen internetforbindelse? Bare brug appformularen som du plejer; dine data uploades automatisk så snart du er online igen, og du behøver ikke at gøre mere.

Vil du forberede dine kommende kontrolinspektioner bedre?

Skab synergi med softwaremodulet Quentic Risiko og Auditeringer.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Quentic App

Håndtering af hændelser

I tilfælde af en nærvedhændelse, materiel skade eller personskade er det vigtigt at reagere hurtigt for at forhindre skader eller ulykker i fremtiden. Gør det nemt og intuitivt at rapportere en hændelse – med noter og fotos og det hele. Men der er mere endnu: Ud over de negative hændelser hjælper Quentic-appen dig også med at registrere positive observationer og velfungerende arbejdsmiljøforanstaltninger med stor nøjagtighed. Lær af jeres best practice, og del denne viden i hele teamet!

Få mere at vide

Risikovurderinger

Uden det rigtige rapporteringsværktøj tager risikovurderinger ofte rigtig lang tid og resulterer i bureaukratiske forsinkelser og en masse papirarbejde. Netop farligt arbejde kræver ofte en stor fleksibilitet når der sker ændringer med kort varsel. Brug Quentic App til at foretage risikovurderinger direkte på stedet. Du kan gennemføre vurderinger af forskellige arbejdsfaser, dynamiske risikovurderinger eller foreløbige on-site-risikovurderinger – nemt og bekvemt. Spar tid, og hold din risikodatabase opdateret til hver en tid!

Få mere at vide

Vis ledelsesengagement ude på arbejdspladserne

Besøg af driftslederen eller topledelsen, fx i form af en sikkerhedsgennemgang, er et effektivt værktøj til at øge bevidstheden og betone betydningen af arbejdssikkerheden i hele virksomheden. Besøgene kan kombineres med toolbox-samtaler for at gøre opmærksom på særlige tendenser. Quentic App hjælper dig med at forberede og dokumentere disse arrangementer på en struktureret og intuitiv måde!

Få mere at vide

Ledelsessystemets auditprocesser

En certificering af dit ledelsessystem efter ISO 14001, ISO 45001 eller ISO 50001 kræver nøjagtig dokumentation og omfattende rapportering. Men dine auditeringer bør være mere end en formalitet. Med Quentic App kan du sikre at dine processer faktisk bliver gennemført ude på arbejdspladserne! Opfyld standardens krav, og dokumentér både processen og resultaterne – hurtigt og nemt. Med konfigurerbare notifikationsmails og pushmeddelelser kan du underrette de ansvarlige personer med det samme.

Få mere at vide

Tilpas efter dine behov

Quentic har et bredt udvalg af prædefinerede best practice-formularer til en række forskellige formål fra hændelsesrapporter til risikovurderinger eller auditresultater. Skulle du imidlertid få brug for en formular eller en tjekliste som ikke findes i appen i forvejen, er det heller ikke noget problem med Quentic App: Du kan nemt oprette din egen skabelon, og definere dine organisatoriske processer sådan som det passer dig bedst. Samme fleksibilitet vil du opleve i samarbejdet med tredjepart og på tværs af systemer.

Få mere at vide

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera bruger Quentic App til at rapportere og bearbejde arbejdsulykker. I videoen kan du få indblik i præcis hvordan virksomheden drager fordel af at bruge Quentic App.

Se video

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video

Empower

Et godt omdømme er altafgørende for byggevirksomheder, og virksomhedens arbejds- og sundhedsbeskyttelse skal opfylde høje standarder internt og eksternt. Se  hvordan Empower har forbedret deres processer med Quentic App.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

X