Tilpas efter dine behov

Med Quentic App

Fleksibel rapportering.

Så let er det med Quentic App!

Individuelle formularer

Opret skabeloner som svarer til dine behov

 • Med formulareditoren kan du oprette eller tilpasse skabeloner så de svarer til dine organisatoriske behov

 • Brug korte tjeklister eller intuitive spørgeskemaer

 • Definer læse- og redigeringsrettigheder, og tildel opgaverne for at få de helt rigtige personer med om bord

 • Et struktureret værktøj til konfigurering af organisatoriske processer

 

Brugervenlig grænseflade

 • Intuitiv træk og slip-funktionalitet

 • Vælg mellem en mængde forskellige elementer, fx tekstfelter, afkrydsningsfelter, kalenderfunktioner, GPS-integration eller sågar digitale signaturer

 • Integrer virksomhedsspecifikke oplysninger som forudindstillinger

 • Bevar overblikket med versionskontrol når du opdaterer dine standarder

Brug af appen uden login

Inddrag nemt tredjepart med ”public reporting” 

 • Opret rapporteringsformularer som kan tilgås via et link eller en QR-kode
 • Vælg lokationen, og definer skabelonen
 • Inddrag et vilkårligt antal brugere via en central licens
 • Avanceret public reporting: Integrer nemt andre IT-systemer, og overfør data

På tværs af systemgrænser

Overfør data så let som ingenting

 • Overfør data mellem forskellige systemer så let som ingenting med samarbejdsfunktionen
 • Styrk dialogen med serviceleverandører og eksterne virksomheder
 • Opfyld kravene i ISO-standarderne: Vis hvordan du involverer ansatte, leverandører, gæster og andre eksterne interessenter i dine arbejdsmiljøprocesser!

Gør brug af Quentics serviceydelser

Quentic tilbyder ikke blot skræddersyede softwareløsninger, men også et bredt udvalg af andre serviceydelser: Vores specialister hjælper dig gerne med at oprette appformularer som passer fuldstændig til dine behov. Bare kontakt os!

Et overblik over de vigtigste funktioner

Quentic App

Håndtering af hændelser

I tilfælde af en nærvedhændelse, materiel skade eller personskade er det vigtigt at reagere hurtigt for at forhindre skader eller ulykker i fremtiden. Gør det nemt og intuitivt at rapportere en hændelse – med noter og fotos og det hele. Men der er mere endnu: Ud over de negative hændelser hjælper Quentic-appen dig også med at registrere positive observationer og velfungerende arbejdsmiljøforanstaltninger med stor nøjagtighed. Lær af jeres best practice, og del denne viden i hele teamet!

Få mere at vide

Risikovurderinger

Uden det rigtige rapporteringsværktøj tager risikovurderinger ofte rigtig lang tid og resulterer i bureaukratiske forsinkelser og en masse papirarbejde. Netop farligt arbejde kræver ofte en stor fleksibilitet når der sker ændringer med kort varsel. Brug Quentic App til at foretage risikovurderinger direkte på stedet. Du kan gennemføre vurderinger af forskellige arbejdsfaser, dynamiske risikovurderinger eller foreløbige on-site-risikovurderinger – nemt og bekvemt. Spar tid, og hold din risikodatabase opdateret til hver en tid!

Få mere at vide

Inspektioner og auditeringer, on site

Går alt efter bogen – også ude på arbejdspladserne? For at have styr på restrisici og kende det generelle sikkerhedsniveau i felten skal arbejdsmiljølederen og driftslederen jævnligt gennemføre on-site-inspektioner og auditeringer. Strukturér dine inspektionsrunder med Quentic App! Hvad enten det drejer sig om den generelle arbejdsmiljørundering og kvalitetssikring, eller du kommer for at tjekke op på bestemte arbejdsmiljøindikatorer. Alt efter formål kan du dokumentere resultaterne ad hoc eller via en særlig formular.

Få mere at vide

Vis ledelsesengagement ude på arbejdspladserne

Besøg af driftslederen eller topledelsen, fx i form af en sikkerhedsgennemgang, er et effektivt værktøj til at øge bevidstheden og betone betydningen af arbejdssikkerheden i hele virksomheden. Besøgene kan kombineres med toolbox-samtaler for at gøre opmærksom på særlige tendenser. Quentic App hjælper dig med at forberede og dokumentere disse arrangementer på en struktureret og intuitiv måde!

Få mere at vide

Ledelsessystemets auditprocesser

En certificering af dit ledelsessystem efter ISO 14001, ISO 45001 eller ISO 50001 kræver nøjagtig dokumentation og omfattende rapportering. Men dine auditeringer bør være mere end en formalitet. Med Quentic App kan du sikre at dine processer faktisk bliver gennemført ude på arbejdspladserne! Opfyld standardens krav, og dokumentér både processen og resultaterne – hurtigt og nemt. Med konfigurerbare notifikationsmails og pushmeddelelser kan du underrette de ansvarlige personer med det samme.

Få mere at vide

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera bruger Quentic App til at rapportere og bearbejde arbejdsulykker. I videoen kan du få indblik i præcis hvordan virksomheden drager fordel af at bruge Quentic App.

Se video

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video

Empower

Et godt omdømme er altafgørende for byggevirksomheder, og virksomhedens arbejds- og sundhedsbeskyttelse skal opfylde høje standarder internt og eksternt. Se  hvordan Empower har forbedret deres processer med Quentic App.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

X