Håndtering af hændelser

Med Quentic App

Reager på hændelser direkte på stedet.

Så let er det med Quentic App!

Begynd rapporteringen

 • Brug Quentics skabeloner, eller design dine egne formularer og processer
 • Med ”public reporting”-funktionen kan du også inddrage personer som ikke har et login
 • Spar tid med prædefinerede spørgsmål og svarmuligheder
 • Anbefal øjeblikkelige foranstaltninger direkte i formularen
 • De ansvarlige underrettes og involveres omgående
 • Tag et foto med din smartphone, og vedhæft det til rapporten
 • Brug geolokalisering til at angive præcis hvor hændelsen fandt sted
 • Hændelsesrapporten afsendes på et øjeblik, og du kan fortsætte det daglige arbejde!
 • Rapporteringsfunktionen kan også bruges offline

Udnyt de mobile funktioner

Central oversigt og analyse

 • Se de indkommende data i realtid på et centralt dashboard
 • Brug de automatiske positionsdata til at analysere og få vist dataene på et kort over dine lokationer
 • SafetyFeed-funktionen i Quentic-appen orienterer andre teammedlemmer og fremmer dialogen om sikkerhedsrelaterede spørgsmål
 • Hvis du ønsker en endnu mere dybdegående databehandling, kan du skifte til Quentic-platformen
 • Undersøg hændelsen nærmere, og tilføj flere oplysninger
 • Hjælpe- og beskyttelsesforanstaltninger kan igangsættes, gennemføres og rapporteres detaljeret

Gå i dybden med Quentic-platformen

Følg op efter hændelsen

 • Meld tilbage til de involverede om fremskridt og forbedringer
 • Husk også at dele nyttig læring og viden om best practice
 • Skab en sikkerhedskultur kendetegnet ved nem og hurtig dokumentation af hændelser!

Gør brug af forskellige formularer

Quentic har formularer til de fleste anvendelsesscenarier lige fra nærvedhændelser og farlige situationer til faktiske skader på personer, ting og miljø. Men du kan også sagtens bruge appen hvis du har særlige rapporteringsbehov! Opret dine egne specialdesignede formularer i den praktiske træk-og-slip-editor, og konfigurer de tilhørende virksomhedsprocesser.

Vil du udvide dine muligheder inden for hændelseshåndtering?

Skab synergi med softwaremodulet Quentic Hændelser og Observationer.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Quentic App

Risikovurderinger

Uden det rigtige rapporteringsværktøj tager risikovurderinger ofte rigtig lang tid og resulterer i bureaukratiske forsinkelser og en masse papirarbejde. Netop farligt arbejde kræver ofte en stor fleksibilitet når der sker ændringer med kort varsel. Brug Quentic App til at foretage risikovurderinger direkte på stedet. Du kan gennemføre vurderinger af forskellige arbejdsfaser, dynamiske risikovurderinger eller foreløbige on-site-risikovurderinger – nemt og bekvemt. Spar tid, og hold din risikodatabase opdateret til hver en tid!

Få mere at vide

Inspektioner og auditeringer, on site

Går alt efter bogen – også ude på arbejdspladserne? For at have styr på restrisici og kende det generelle sikkerhedsniveau i felten skal arbejdsmiljølederen og driftslederen jævnligt gennemføre on-site-inspektioner og auditeringer. Strukturér dine inspektionsrunder med Quentic App! Hvad enten det drejer sig om den generelle arbejdsmiljørundering og kvalitetssikring, eller du kommer for at tjekke op på bestemte arbejdsmiljøindikatorer. Alt efter formål kan du dokumentere resultaterne ad hoc eller via en særlig formular.

Få mere at vide

Vis ledelsesengagement ude på arbejdspladserne

Besøg af driftslederen eller topledelsen, fx i form af en sikkerhedsgennemgang, er et effektivt værktøj til at øge bevidstheden og betone betydningen af arbejdssikkerheden i hele virksomheden. Besøgene kan kombineres med toolbox-samtaler for at gøre opmærksom på særlige tendenser. Quentic App hjælper dig med at forberede og dokumentere disse arrangementer på en struktureret og intuitiv måde!

Få mere at vide

Ledelsessystemets auditprocesser

En certificering af dit ledelsessystem efter ISO 14001, ISO 45001 eller ISO 50001 kræver nøjagtig dokumentation og omfattende rapportering. Men dine auditeringer bør være mere end en formalitet. Med Quentic App kan du sikre at dine processer faktisk bliver gennemført ude på arbejdspladserne! Opfyld standardens krav, og dokumentér både processen og resultaterne – hurtigt og nemt. Med konfigurerbare notifikationsmails og pushmeddelelser kan du underrette de ansvarlige personer med det samme.

Få mere at vide

Tilpas efter dine behov

Quentic har et bredt udvalg af prædefinerede best practice-formularer til en række forskellige formål fra hændelsesrapporter til risikovurderinger eller auditresultater. Skulle du imidlertid få brug for en formular eller en tjekliste som ikke findes i appen i forvejen, er det heller ikke noget problem med Quentic App: Du kan nemt oprette din egen skabelon, og definere dine organisatoriske processer sådan som det passer dig bedst. Samme fleksibilitet vil du opleve i samarbejdet med tredjepart og på tværs af systemer.

Få mere at vide

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Assistor-Uuttera

Assistor-Uuttera bruger Quentic App til at rapportere og bearbejde arbejdsulykker. I videoen kan du få indblik i præcis hvordan virksomheden drager fordel af at bruge Quentic App.

Se video

Quentic App

Brug Quentic App som mobil rapporteringskanal ift arbejdsmiljø, miljøledelse og bæredygtighed. Få at vide hvordan du geografisk uafhængigt dokumenterer risikovurderinger, auditeringer, inspektioner eller hændelser.

Se video

Empower

Et godt omdømme er altafgørende for byggevirksomheder, og virksomhedens arbejds- og sundhedsbeskyttelse skal opfylde høje standarder internt og eksternt. Se  hvordan Empower har forbedret deres processer med Quentic App.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

X