Proceskonvertering efter angivelse

Med Quentic softwaremodulet Processer

Processer fra Quentic understøtter dig ved processkabelse og visualisering. Generer tydelige handlingsanvisninger, som hjælper medarbejderne med at løse deres opgaver i henhold til compliance-angivelserne. Og det er ikke alt: Procesdiagrammerne kan bruges interaktivt og gøre det muigt og også lettere for brugerne at overføre de definerede skridt med det samme i konkrete handlinger

Fra procesangivelse til konvertering.

Så nemt er det med Quentic!

Bruge interaktive procesdiagrammer

 • Lænke procesdiagrammer direkte med fagområder og funktioner fra Quentic
 • Processkridt for illustrationer kan udføres pr. museklik
 • Muliggør omgående overgang fra teoretisk angivelse til praktisk proceskonvertering
 • Processøgning tjener alle medarbejdere til hurtig opkald af alle vigtige anvisninger 
 • Navigere bekvemt gennem procesoversigter og illustrationer af de enkelte processer 
 • Skifte mellem forgænger- og følgeprocesser pr. museklik

Hent processkabeloner

Se tilknyttede objekter

 • Live-oplysninger til tilsluttede organisationsenheder, stillinger, aflæse opgaver, for eksempel hvilke personer der er involveret på nuværende tidspunkt 
 • Altid åbne nødvendige dokumenter som udførlige ledesnore i den nyeste version direkte fra procesdiagrammet 
 • Opkalde værktøj der er tilordnet et processkridt og dataobjekter fx et farligt stof 
 • eller revisions-datasæt i Quentic
 • Foretage fra procesangivelse til konvertering, planlagte aktioner straks i det tilknyttede Quentic-komponenter: Kontrollere indhold (fx frigivelse af farlige stoffer), bearbejde oplysninger (fx revisionsplanlægning) dokumentere foretagne handlinger (fx foranstaltningsomsættelse)
 • Yderligere bearbejdningshenvisninger til brugeren kan aflægges i datasætninger 
 • Skift tilbage til procesdiagrammet med et enkelt klik for at følge resten af procesforløbet

Implementering af procestrin


Integrativ styring

Den fleksible tilknytning mellem procesdiagrammer og andre Quentic-funktioner er et typisk kendetegn af det mangesidede HSE-Software. Du skaber også nyttige krydsforbindelser i alle andre Quentic-moduler og sætter på denne måde fagområder, opgaver og ansvarlige personer i forhold til hinanden. Resultatet: omfattende overblik, optimeret samarbejde og ringe indsats ved dataplejen.

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Processer

Få overblik gennem klare procestrin, hvormed alle medarbejdere ved, hvordan deres arbejde skal udføres. I videoen får du at vide, hvordan du optimerer din virksomheds processer med Quentic.

Se video

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."