Procesdiagrammer: lette at overskue og interaktive

Med Quentic softwaremodulet Processer

Hvis en proces er indholdsmæssigt defineret, sørger en klar visualisering for, at de foreskrevne handlingsskridt hurtigt og entydigt kan aflæses. Brug af standardiserede illustrationer styrker udsagn og sørger for en effektiv notering. Quentic følger eEPK-modellen og gør det muligt for dig intuitivt at skabe perfekte procesdiagrammer, der af brugerene kan anvendes interaktivt.

Lav et procesdiagram.

Så nemt er det med Quentic!

Vælge proceselementer

 • Symboller efter normal standard af de udvidede hændelsesstyrede proceskæder (eEPK) 
 • Placering af alle elementer bekvemt pr. Drag & Drop 
 • Illustrere hændelser og funktioner såvel som kompetente organisationsenheder og steder 
 • Angive dokumenter, værktøj og dataobjekter, der skal anvendes ved procesomsættelse
 • Sætte proces-elementer med forbindelser og forgreninger (konnektorer OG, ELLER, XOR) i forhold til hinanden og vise forløb 
 • Intelligente grafisk udretning skaffer udmærkede floddiagrammer når det ønskes 
 • Det er enkelt og fleksibelt muligt at lave efterfølgende diagramudvidelser

Skabe sammenhæng

Tilknytte objekter

 • Dele af ethvert procesdiagram kan knyttes til datasætninger fa Quentic
 • Skaber direkte forhold mellem processkridt og ansvarlige personer
 • Gør det muligt at opkalde det passende opgaveområde i Quentic ved hver processkridt direkte såvel som åbne de nødvendige dokumenter
 • Skabe procesdiagram pr. knaptryk som PDF 
 • Reguleret frigivelsesmetode og overskuelig versionsstyring 
 • Klar til medarbejdere sker automatisk efter frigivelse og muliggør interaktiv brug af diagrammet, for at omsætte processkridt med det samme

Sætte færdig illustration klar


Gem én gang og fordel flere gange

Hvis du skaber et procesdiagram som PDF, bliver dette - som også andre beretninger - automatisk gemt i den centrale dokumentadministration hos Quentic. Dette byder den fordel, at alle vigtige HSE og CSR-dokumenter ligger samlet i systemet og herfra ved samtidig at lænke forskellige virksomhedsområder parallelt er til rådighed.

Frigivelse og versionsføring

Der er også tænkt på kontrol og videreudvikling af dine procesillustrationer med Quentic.

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Processer

Få overblik gennem klare procestrin, hvormed alle medarbejdere ved, hvordan deres arbejde skal udføres. I videoen får du at vide, hvordan du optimerer din virksomheds processer med Quentic.

Se video

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

X