Få klarhed og optimér procedurer

- Med Quentic modulet Processer

Standardiseret fremgangsmåde

Implementér best practice, og sørg for at alle medarbejdere arbejder efter samme metode.

Enkle illustrationer

Intuitive procesdiagrammer der illustrerer hvem, hvad og hvornår. Nemme at bruge, enkle at udfærdige.

Interaktivitet

Et klik på den enkelte proces - Og brugeren videreføres til den konkrete opgave i Quentic.

Dan dig et overblik

Praktiske oversigter giver dig et unikt overblik, over al den information du har brug for.

Quentic Processer

Quentic-modulet Processer tilføjer yderligere funktioner til dit Quentic Core, som du kan bruge til at optimere processer i virksomheden. Opnå retning med klare retningslinjer – så alle medarbejdere ved, hvordan de skal udføre deres aktiviteter.

Med Quentic-modulet Processer giver du alle forretningsprocesser form. Pr. diagram kan du se hvordan der gås frem. Så behøver kollegaerne kun at navigere gennem de enkelt procedureskridt. Der er sørget for tilknytning af dokumenter og dataobjekter, så alle angivelser kan straks omsættes til virkelighed.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic-modulet Processer

Procesmodellering efter bedste standarder

Desto mere komplekse virksomhedsprocedurer er og jo flere personer, der spiller en aktiv rolle deri, desto vigtigere er en nøjagtig på hinanden afstemt fremgangsmåde. Lav pr. processplanlægning hhv. processkabelse af fælles standarder for alle de involverede. Quentic giver dig det passende værktøj dertil og sørger allerede ved procesmodelleringen for klar systematik.

Få mere at vide

Procesdiagrammer: lette at overskue og interaktive

Hvis en proces er indholdsmæssigt defineret, sørger en klar visualisering for, at de foreskrevne handlingsskridt hurtigt og entydigt kan aflæses. Brug af standardiserede illustrationer styrker udsagn og sørger for en effektiv notering. Quentic følger eEPK-modellen og gør det muligt for dig intuitivt at skabe perfekte procesdiagrammer, der af brugerene kan anvendes interaktivt.

Få mere at vide

Alle processer med et blik

Ud over enkelte forretningsprocesser kan du også illustrere hele procesoversigter med Quentic for at gøre vekselvirkningerne mellem forskellige processer tydelige. Den praktiske processøgning sørger for, at enhver medarbejder kan navigere målrettet gennem alle procesangivelser og alt efter behov skifte fra globalt overblik til detaljeniveu af det enkelte processkridt.

Få mere at vide

Proceskonvertering efter angivelse

Processer fra Quentic understøtter dig ved processkabelse og visualisering. Generer tydelige handlingsanvisninger, som hjælper medarbejderne med at løse deres opgaver i henhold til compliance-angivelserne. Og det er ikke alt: Procesdiagrammerne kan bruges interaktivt og gøre det muigt og også lettere for brugerne at overføre de definerede skridt med det samme i konkrete handlinger.

Få mere at vide

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie

DATEV eG

Hvordan kan man hurtigt og effektivt tilpasse virksomhedens ledelsessystem til farlige stoffer efter gældende regler? Læs, hvordan DATEV bruger softwaren som bæredygtig løsning til ledelse mht. farlige stoffer.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

X