Mere fleksibilitet ved undervisning og kurser

- Med Quentic modulet Online Undervisninger

Altid up to date

Stil undervisningsmaterialer til rådighed online – til brug fra pc eller tablet.

Fleksibel gennemførsel

Lav differentierede forløb der er skræddersyet til den enkelte deltager.

Sjovere at lære

Skab multimediebaseret undervisning, og øg indlæringen.

Spar tid

Registrér alle resultater automatisk og udsted certifikater nemt og bekvemt.

Quentic Online Undervisninger

Quentic Online Undervisninger er et add on til modulet Arbejdsmiljø. Modulet er et e-learning værktøj hvor det er muligt at udarbejde multimediemateriale der kan åbnes uafhængigt af tid og sted. Modulet er udarbejdet efter SCORM principperne for at øge tilgængeligheden og fleksibiliteten i selve modulet. Dette betyder bl.a. at du kan udarbejde materiale i præcis det format du måtte ønske. 

Benyt modulet til at skræddersy individuelle uddannelseforløb der er nemme at integrere i dine medarbejderes normale rutiner. Brug endvidere funktionaliteten til at instruere og undervise besøgende og andre interessenter.

"Med Quentic fik vi et centralt og stabilt redskab, hvor alle data er struktureret tydeligt og enkelt, og hvor alle dokumenter administreres systematisk."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Quentic Onlineundervisninger

Undervis dine ansatte fleksibelt og geografisk uafhængigt! Få at vide i videoen hvordan du med Quentic klargør uddannelsesenheder og underviser medarbejdere, besøgende eller andre aktører effektivt og …

Se video

Sikkerhedsledelse med eksterne aktører

Brug af eksterne interessenter rummer en forhøjet sikkerhedsrisiko. Få at vide hvordan du nedsætter risiciene i samarbejdet med dine samarbejdspartnere og derudover garanterer mere sikkerhed for dit eget team.

Download whitepaper

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X