Altid up to date

Stil undervisningsmaterialer til rådighed online – til brug fra pc eller tablet.

Fleksibel gennemførsel

Lav differentierede forløb der er skræddersyet til den enkelte deltager.

Sjovere at lære

Skab multimediebaseret undervisning, og øg indlæringen.

Spar tid

Registrér alle resultater automatisk og udsted certifikater nemt og bekvemt.

Quentic Online Undervisninger

Quentic Online Undervisninger er et add on til modulet Arbejdsmiljø. Modulet er et e-learning værktøj hvor det er muligt at udarbejde multimediemateriale der kan åbnes uafhængigt af tid og sted. Modulet er udarbejdet efter SCORM principperne for at øge tilgængeligheden og fleksibiliteten i selve modulet. Dette betyder bl.a. at du kan udarbejde materiale i præcis det format du måtte ønske. 

Benyt modulet til at skræddersy individuelle uddannelseforløb der er nemme at integrere i dine medarbejderes normale rutiner. Brug endvidere funktionaliteten til at instruere og undervise besøgende og andre interessenter.

Whitepaper HSE-ledelse af underleverandører

Når underleverandører udfører arbejde for din virksomhed, er du ansvarlig for sikkerheden. Læs bl.a. om hvordan du ved hjælp af software, kan forbedre hele arbejdsmiljøindsatsen og styringen af dine underleverandører.

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.