Miljøstyring

- Hold øje med forbrug og omkostninger

Vi letter jeres certificeringsarbejde!

Quentic støtter dine managementsystemer i henhold til ISO 14001 og 50001.

Dit beslutningsgrundlag forbedres

Dine data er altid up-to-date, hvilket gør det nemmere at initiere nye tiltag.

Analysér med kun et enkelt klik

Få adgang til prædefinerede og egne dashboards, nemt og bekvemt.

Datastruktur

Bestem selv hvordan du vil eksportere eller se dine data: På dashboards, i et regneark eller som almindelig datatabel i Quentic.

Quentic Miljøstyring

Modulet anvendes til at registrere og overvåge samtlige data ifm. forbrug. Dette være sig eksempelvis forbruget af strøm, gas, kopipapir og vand. Overordnet set får du en status over din energi og affaldsstyring, i realtid.

Du har altid de aktuelle KPI`er lige ved hånden, det er derfor nemt for dig at evaluere og analysere på de opstillede data, og udfra disse foretage strategiske beslutninger ud fra et fyldestgørende datagrundlag. 

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic-modulet Miljøstyring

Overvågning af ressourcestrømme

Quentic giver dig det nødvendige værktøj til en komplet overvågning af de driftsmæssige ressourcestrømme. Registrer forbrug og omkostninger til energi, ferskvand og andre ressourcer systematisk, og hold øje med den langsigtede udvikling i spildevands- og emissionsværdier. Import- og eksportfunktioner, fleksible hurtigoversigter og en lang række filterfunktioner giver dig ekstra komfort.

Få mere at vide

Miljørapport

Miljønøgletal, affaldsstrøm, emissioner, energi og vand – i modulet Miljøstyring kan du problemfrit visualisere de centrale komponenter i din miljøperformance. Til yderligere analyse findes der en række forskellige evalueringer, som giver dig forskellige vinkler på dine miljødata. Resultaterne er nøjagtigt og komplet forberedt til næste præsentation eller din miljørapport.

Få mere at vide

Affaldsstyring

Som affaldsskabere er virksomheder underlagt forskellige pligter. Ifølge dem skal affald klassificeres, og miljørigtig bortskaffelse eller nyttiggørelse skal sikres. Med Quentic får du et struktureret affaldsregister og kan dokumentere affaldsbehandlingen verificerbart. Du kan hente nøgletal fra affaldsstyring som omkostninger, indtægter og genbrugsprocenter, når du har brug for dem.

Få mere at vide

Miljønøgletal

Det er afgørende at relevante miljøindikatorer bestemmes og måles regelmæssigt for at kunne evaluere et virksomheds miljøpræstation. Især til indsamling af komplekse miljønøgletal leverer Quentic dig en egen modulkomponent. Denne beregner nøgletal efter individuel angivelse automatisk og tillader dig at sætte forskellige nøgledata fra Miljøstyring i forhold til hinanden.

Få mere at vide

"I de seneste tre år har vi registreret over 2.000 affaldsprocesser med softwaren – og i dag kan vi nemt analysere disse data og med et tryk på en knap gengive dem i overskuelige tabeller. Disse omfattende evalueringsmuligheder er en stor fordel ved Quentic."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Whitepaper ISO 14001

Kompakt ekspertviden om ISO 14001-certificering. Præsenteret let forståeligt med tjeklister og konkret implementeringsplan. Din vejviser til den internationale standard for miljøledelsessystemer.

Download whitepaper

Quentic Miljøstyring

Quentic gør det muligt at registrere og følge samtlige data ifm. ressourceanalyse. Få at vide i videoen hvordan modulet miljøledelse automatisk beregner nøgletal og evaluerer dem effektivt.

Se video

Alfred Kärcher

Hvordan bruger Alfred Kärcher Quentic til at registrere og vurdere affald, forbrugsdata, miljøaspekter eller -indikatorer af enhver art? Læs succeshistorien her!

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

X