Et program – flere fordele

Drage fordel på alle niveauer af Quentic

Vil du gerne have en central og tidsbesparende software til din samlede styring af arbejdsmiljø og miljøbeskyttelse, såvel som til energi- og bæredygtighed? Med Quentic bliver din virksomhed ekspert inden for risikovurderinger, brugsanvisninger, certificeringer osv. ​


Quentic er cloudbaseret software, der giver dig overblik over kravene vedrørende HSE og CSR. Systemet er modulopbygget og tilpasser sig optimalt til din virksomheds behov. Du øger din retssikkerhed og reducerer risici og farer på en bæredygtig måde. Gør din HSE-styring mere levende og bring forskellige HSE- og CSR-aktører sammen i Quentic. Brug korte informations- og kommunikationsveje for at opnå bedre bevidsthed og engagement i forbindelse med arbejdsmiljø og miljøbeskyttelse.

Med Quentic opnår du større retssikkerhed og indsigt – takket være strukturerede juridiske registre, opdateringstjenester og alle nødvendige funktioner til kontrol, fordeling og implementering af retningslinjer. På den måde nedsættes ansvarsrisikoen og dine forpligtelser opfyldes.

Quentic er det software-system, der bedst sammenkobler alle aspekter på en meningsfuld måde. Alle data er centrale, ensartede, aktuelle og umiddelbart tilgængelige, så du kan studere dem fra præcis det perspektiv, du har brug for. ​

Med Quentic får du mere tid til det, der er væsentligt. Systemet tænker sammen med dig, gør arbejdsprocesser mere effektive og forbedrer samarbejdet. Quentic aflaster dig via skabeloner, hvis du ønsker det. 

Som SaaS-løsning tilbyder Quentic hurtig og nem adgang uanset hvor du befinder dig. Dataindtastning er standardiseret og fleksibelt med hensyn til både tid og sted. Datalagring og -bedømmelse sker centralt, således at alle oplysninger knyttes sammen i tide.​

Quentic står for digitalisering af HSE- og CSR. Vores team af eksperter inden for IT, miljøstyring, arbejdsmiljø og bæredygtighed garanterer, at du får en fagligt velfunderet løsning. Gør din virksomhed og arbejdsprocesser klar til fremtidens udfordringer: Med Quentic styrker du fremskridtet.​

Et overblik over fordelene ved Quentic

Entusiastiske Quentic kunder

Også i din branche!

  • Renesas Electronics Europe GmbH
  • Klaeser Internationale Fachspedition und Fahrzeugbau GmbH
  • Johnson Matthey Catalysts (Germany) GmbH
  • DANONE GmbH
  • Philips GmbH U-L-M Photonics
  • AbbVie Deutschland GmbH & Co. KG
  • Apleona HSG GmbH
  • Voith GmbH & Co. KGaA

Ligemeget om du er en mellemstor virksomhed eller en kæmpe organisation, passer Quentics softwareløsninger altid ind i dine behov. Over 900 virksomheder fra en bred palette af industrier, har med succes brugt vores globalt testede software i mange år.

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic EHS Management Software

X