Informationer og adgang

Du finder alle angivelser om agenser, farlige stoffer og farligt gods med kun et enkelt klik.

Klare retningslinjer

Etablér entydige regler for håndtering af farlige stoffer – for øget sikkerhed.

Alt i henhold til forskrifterne

Modulet tager højde for branchestandarder, mærkning af farlige stoffer samt udfyldelse af transportdokumenter - Alt sammen i henhold til gældende lovgivning.

Altid up-to-date

Administrér automatiske påmindelser der sikrer et gnidningsfrit vedligehold af essentielle dokumenter.

Quentic Farlige Stoffer

Modulet Farlige Stoffer forenkler og sammenfatter al information vedrørende agenser og farlige stoffer. Ved hjælp af praksisnære værktøjer kan du på en logisk måde højne sikkerheden.

Funktionerne i modulet gør det enklere at leve op til lovbestemmelser ifm. håndtering af farlige stoffer og farligt gods. Det er simpelt at skabe klare retningslinjer for den enkelte interessent, og foretage kontroller af de eksisterende sikkerhedsforanstaltninger - Med modulet Farlige Stoffer opnår du maksimal gennemsigtighed og reducerer arbejdsmængden.

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.