Farlige stoffer og farligt gods

- Alt er under kontrol med modulet Farlige Stoffer

Informationer og adgang

Du finder alle angivelser om agenser, farlige stoffer og farligt gods med kun et enkelt klik.

Klare retningslinjer

Etablér entydige regler for håndtering af farlige stoffer – for øget sikkerhed.

Alt i henhold til forskrifterne

Modulet tager højde for branchestandarder, mærkning af farlige stoffer samt udfyldelse af transportdokumenter - Alt sammen i henhold til gældende lovgivning.

Altid up-to-date

Administrér automatiske påmindelser der sikrer et gnidningsfrit vedligehold af essentielle dokumenter.

Quentic Farlige Stoffer

Quentic Farlige Stoffer modulet gør det nemt at styre alle informationer vedrørende farlige og ikke farlige kemikalier. Værktøjerne sikrer et konsistent fokus på arbejdsmiljø og miljøbeskyttelse. 

Brug de mange funktioner i Quentics Farlige Stoffer model for at imødegå nationale og internationale lovkrav med henblik på at håndtere farlige stoffer og farligt gods med præcision. Skab klare regler til alle involverede og vær vis på at dine eksisterende sikkerhedsforanstaltninger er så gode som muligt. Opnå maksimal transparens mens du minimerer det det organisatoriske arbejdspres.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic-modulet Farlige Stoffer

Liste over farlige stoffer med system

Opret din liste over farlige stoffer med Quentic for systematisk at leve op til dokumentationspligten og bevare overblikket. Begynd med at finde alle de ønskede oplysninger om brug af farlige stoffer, og foretag de nødvendige mærkninger. Standardiserede kontrol- og frigivelsesprocesser skaber klarhed om den praktiske håndtering af farlige stoffer.

Få mere at vide

Administrer sikkerhedsdatablade overskueligt

Sikkerhedsdatablade (SDB'er) er uundværlige for brugere af kemikalier for at finde ud af stofegenskaber og risici ved brugen. Så meget desto vigtigere er det, at de sikkerhedsrelaterede oplysninger altid er opdaterede. Netop her får du hjælp af vores software Quentic – og får oven i købet maksimal komfort ved SDB-arkivering, versionskontrol og efterbestilling.

Få mere at vide

Risikovurderinger for farlige stoffer

De foreskrevne farevurderinger for aktiviteter med farlige stoffer er legende let at oprette i Quentic. Find og vurder de pågældende farer, og kontroller, om substitution af farlige stoffer er muligt. Quentic tildeler automatisk sikkerhedsforanstaltninger – Afhængig af de valgte nationale eller internationale standarder.

Få mere at vide

Brugsanvisninger for farlige stoffer

Brugsanvisninger til håndtering af farlige stoffer får du nemt fra hånden med Quentic. Her kommer god informationsstyring til sin ret: Generelle angivelser for hvert farligt stof gør det nemt at udarbejde specifikke brugsanvisninger, også i store antal. Med en begrænset arbejdsindsats kan du således lave nøje tilpasset indhold til de forskellige anvendelsesområder for et farligt stof.

Få mere at vide

Transporter af farligt gods på rette kurs

Quentic tilbyder dig også en passende løsning til styring af farligt gods. Brug den centrale oversigt over farligt gods som en hjælpende reference ved visualisering af transporter af farligt gods på vej, jernbane og til søs. Automatisk kontrol af tilladelser giver dig den nødvendige kontrol. Derefter er de foreskrevne transportdokumenter kun et museklik væk!

Få mere at vide

Dokumenter eksponeringer for farlige stoffer omhyggeligt

Ansatte der er udsat for CMR-stoffer – farlige stoffer med karcinogene, mutagene eller reproduktionstoksiske egenskaber – på din arbejdsplads, er udsat for særlige sundhedsrisici. Derfor skal alle eksponeringer registreres grundigt. Takket være Quentic får du en systematisk fremgangsmåde til dette, som inddrager alle medvirkende.

Få mere at vide

"Vi har fundet en bæredygtig løsning til vores håndtering af farlige stoffer – vi har nu visualiseret farlige arbejdsstoffer centralt i Quentic, og data er tilgængelige for alle ansvarlige."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Farlige Stoffer

Med den rigtige software har du helt styr på dine farlige stoffer. I videoen får du at vide, hvordan modulet understøtter overholdelse af lovmæssige forpligtelser og sørger for maksimal gennemsigtighed med en minimal …

Se video

DATEV eG

Hvordan kan man hurtigt og effektivt tilpasse virksomhedens ledelsessystem til farlige stoffer efter gældende regler? Læs, hvordan DATEV bruger softwaren som bæredygtig løsning til ledelse mht. farlige stoffer.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

X