Farlige stoffer og farligt gods

- Alt er under kontrol med modulet Farlige Stoffer

Informationer og adgang

Du finder alle angivelser om agenser, farlige stoffer og farligt gods med kun et enkelt klik.

Klare retningslinjer

Etablér entydige regler for håndtering af farlige stoffer – for øget sikkerhed.

Alt i henhold til forskrifterne

Modulet tager højde for branchestandarder, mærkning af farlige stoffer samt udfyldelse af transportdokumenter - Alt sammen i henhold til gældende lovgivning.

Altid up-to-date

Administrér automatiske påmindelser der sikrer et gnidningsfrit vedligehold af essentielle dokumenter.

Quentic Farlige Stoffer

Quentic Farlige Stoffer modulet gør det nemt at styre alle informationer vedrørende farlige og ikke farlige kemikalier. Værktøjerne sikrer et konsistent fokus på arbejdsmiljø og miljøbeskyttelse. 

Brug de mange funktioner i Quentics Farlige Stoffer model for at imødegå nationale og internationale lovkrav med henblik på at håndtere farlige stoffer og farligt gods med præcision. Skab klare regler til alle involverede og vær vis på at dine eksisterende sikkerhedsforanstaltninger er så gode som muligt. Opnå maksimal transparens mens du minimerer det det organisatoriske arbejdspres.

"Vi har fundet en bæredygtig løsning til vores håndtering af farlige stoffer – vi har nu visualiseret farlige arbejdsstoffer centralt i Quentic, og data er tilgængelige for alle ansvarlige."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

INEOS Köln

Ingen ulykker og ingen miljøtilfælde: Det var det ambitiøse mål kemivirksomheden INEOS i Köln opstillede. Få at vide hvordan Quentic bruges succesfuldt til oprettelse af registre over farlige stoffer såvel som til …

Læs succeshistorie

Quentic Farlige Stoffer

Med den rigtige software har du helt styr på dine farlige stoffer. I videoen får du at vide, hvordan modulet understøtter overholdelse af lovmæssige forpligtelser og sørger for maksimal gennemsigtighed med en minimal …

Se video

DATEV eG

Hvordan kan man hurtigt og effektivt tilpasse virksomhedens ledelsessystem til farlige stoffer efter gældende regler? Læs, hvordan DATEV bruger softwaren som bæredygtig løsning til ledelse mht. farlige stoffer.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X