Bæredygtighed

- Virksomhedsstyring med en bæredygtig verden for øje

Enkel fremgangsmåde

En struktureret brugerflade gør det let at håndtere bæredygtighedsdata.

Standardiseret

Definer dine egne KPI`er, ved hjælp af prædefinerede skabeloner, som eksempelvis GRI.

Teamwork i højsædet

Rapporteringsprocessen forløber gnidningsfrit - endda med mange involverede interessenter.

Øget datakvalitet

Registrerede KPI`er samles centralt og tilgås og valideres på logisk vis.

Quentic Bæredygtighed

Modulet letter og forbedrer evalueringen af din virksomheds socioøkonomiske, økologiske og økonomiske performance. Der skabes et bedre beslutningsgrundlag for, at vedligeholde eller iværksætte en mere fremtidsorienteret bæredygtighedsstrategi. 

Organisér rapporteringsprocessen effektivt, og forén alle involverede i ét samlet system. Hold styr på dine KPI`er, fra flere indsatsområder. Med modulet Bæredygtighed får du det, der virkelig tæller - En pålidelig evaluering, på basis af et fyldestgørende og konsistent datasæt.

"Med et centralt system til alle miljømæssige aspekter af bæredygtighed har vi skabt et pålideligt grundlag for vores rapportstruktur. Tidsforbruget til indtastning, kontrol og analyse af data er reduceret markant, da vi ved hjælp af Quentic har kunnet automatisere flere arbejdstrin."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Whitepaper bæredygtighedsledelse

Er du klar over de 12 fordele ved struktureret bæredygtighedsledelse? Få at vide hvordan virksomheder reducerer omkostninger og risici, opfylder stakeholder-forventninger, forbedrer markedsmulighederne og dermed sikrer …

Download whitepaper

Quentic Bæredygtighed

Bedøm dine sociale, miljømæssige og økonomiske indsatsområder centralt i en HSE-software. Få at vide hvordan du fremmer informationsudveksling og samarbejde med Quentic og skaber et velfunderet beslutningsgrundlag.

Se video

Voith GmbH & Co. KGaA

Hvordan kan man opnå effektiv miljø- og ressourceledelse på mange geografiske lokationer rundt om på kloden? Den globalt opererende teknologikoncern Voith har gjort det til virkelighed med Quentic siden 2011.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X