Enkel fremgangsmåde

En struktureret brugerflade gør det let at håndtere bæredygtighedsdata.

Standardiseret

Definer dine egne KPI`er, ved hjælp af prædefinerede skabeloner, som eksempelvis GRI.

Teamwork i højsædet

Rapporteringsprocessen forløber gnidningsfrit - endda med mange involverede interessenter.

Øget datakvalitet

Registrerede KPI`er samles centralt og tilgås og valideres på logisk vis.

Quentic Bæredygtighed

Modulet letter og forbedrer evalueringen af din virksomheds socioøkonomiske, økologiske og økonomiske performance. Der skabes et bedre beslutningsgrundlag for, at vedligeholde eller iværksætte en mere fremtidsorienteret bæredygtighedsstrategi. 

Organisér rapporteringsprocessen effektivt, og forén alle involverede i ét samlet system. Hold styr på dine KPI`er, fra flere indsatsområder. Med modulet Bæredygtighed får du det, der virkelig tæller - En pålidelig evaluering, på basis af et fyldestgørende og konsistent datasæt.

Whitepaper om bæredygtighedsstyring

12 fordele ved struktureret bæredygtighedsstyring. 

"Med et centralt system til alle miljømæssige aspekter af bæredygtighed har vi skabt et pålideligt grundlag for vores rapportstruktur. Tidsforbruget til indtastning, kontrol og analyse af data er reduceret markant, da vi ved hjælp af Quentic har kunnet automatisere flere arbejdstrin."

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.