• Bæredygtighed

    - Virksomhedsstyring med en bæredygtig verden for øje

Quentic Bæredygtighed

Modulet letter og forbedrer evalueringen af din virksomheds socioøkonomiske, økologiske og økonomiske performance. Der skabes et bedre beslutningsgrundlag for, at vedligeholde eller iværksætte en mere fremtidsorienteret bæredygtighedsstrategi. 

Organisér rapporteringsprocessen effektivt, og forén alle involverede i ét samlet system. Hold styr på dine KPI`er, fra flere indsatsområder. Med modulet Bæredygtighed får du det, der virkelig tæller - En pålidelig evaluering, på basis af et fyldestgørende og konsistent datasæt.

Whitepaper om bæredygtighedsstyring

12 fordele ved struktureret bæredygtighedsstyring. 

"Med et centralt system til alle miljømæssige aspekter af bæredygtighed har vi skabt et pålideligt grundlag for vores rapportstruktur. Tidsforbruget til indtastning, kontrol og analyse af data er reduceret markant, da vi ved hjælp af Quentic har kunnet automatisere flere arbejdstrin."

Markus Schönberger, teamleder for sustainability controlling, Voith GmbH & Co. KGaA

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.