Arbejdsmiljø

- Med Quentics arbejdsmiljømodul er du på den sikre side

Forén arbejdsmiljøindsatsen

Quentic forbinder alle interessenter inden for arbejdmiljø i jeres organisation - og forøger jeres fokus på området

Alle data ved hånden

Find nemt oplysninger om risici, beskyttelsesforanstaltninger og kvalifikationer.

Nemt og bekvemt

Gør brug af eksisterende indhold ved udarbejdelsen af risikovurderinger og brugsanvisninger.

Godkendt til ISO 45001

Quentic understøtter dit managementsystem iht. BS ISO 45001:2018

Quentic Arbejdsmiljø

Quentic-modulet Arbejdsmiljø styrker jeres generelle indsats inden for OHS. Modulet overskueliggør de processer og arbejdsgange der er forbundet med at overholde regler og retningslinjer, og mindsker risikoen for erstatningssager.

Modulet bevirker endvidere, at optimering af de eksisterende forhold, instruktion af medarbejdere og udarbejdelse af vejledninger fungerer langt mere gnidningsfrit. Quentic-Arbejdsmiljø er officielt godkendt til at understøtte managementsystemer iht. ISO 45001.

Et overblik over de vigtigste funktioner

Funktioner i Quentic-modulet Arbejdsmiljø

Risikovurderinger

De sædvanlige trin i hver farevurdering klarer du næsten intuitivt med Quentic. Følg softwarens brugerflade, og identificer foreliggende farer, gennemfør en risikovurdering, og bestem de nødvendige beskyttelsesforanstaltninger. Automatiserede funktioner gør arbejdet lettere, så du hurtigt kan udarbejde det færdige dokument.

Få mere at vide

Brugsanvisninger med museklik

Brugsanvisninger er uundværlige for at informere medarbejdere om farer på arbejdspladsen og sikker adfærd. Takket være Quentic kan du hurtigt oprette disse dokumenter og holde data opdateret. Du kan nemt samle de nødvendige adfærdsanvisninger og piktogrammer med museklik, så genererer Quentic med det samme det endelige dokument i det typiske layout.

Få mere at vide

Central koordinering af undervisninger

Med Quentic kan du opfylde dine undervisningspligt uden problemer - selv med mange medarbejdere har du overblik over, hvem der skal bruge hvilken kvalificering, og hvor længe allerede erhvervede kvalifikationer stadig er gyldige. Du kan være forudseende og planlægge kommende undervisninger, koordinere medarbejdernes deltagelse og dokumentere alle resultater sporbart.

Få mere at vide

"Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilken leder der er involveret i hvilke processer og i hvilke i dokumenter. Det er særdeles nyttigt i vores daglige arbejde."

Mere indblik i HSE & CSR

Udvid din horisont med Quentic ressources: Ekspert knowhow og best practice inden for HSE, miljøstyring og bæredygtighed. Opdag relevante trends, nye strategier og få inspiration til at forbedre din generelle ledelse af HSE indsatsen.

Whitepaper ISO 45001

Mere retssikkerhed, højere medarbejdermotivation og produktivitetsstigninger: En certificering i henhold til ISO 45001 har mange fordele. I dette whitepaper finder du alle relevante informationer om krav og …

Download whitepaper

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video

Pirelli Deutschland GmbH

Hvordan kan bilindustriens leverandører opretholde de strenge lovmæssige krav og auditeringer og således forblive konkurrencedygtige? Få at vide hvordan Pirelli er på den sikre side med Quentic.

Læs succeshistorie
Gå til ressourcekatalog

Quentic på 2 minutter

HSEQ og ESG for alle. Digital og tilpasset.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSEQ og ESG ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

X