+45 20545451
  • Den førende revisionsstyringssoftware

    Retssikkert. Modulopbygget. Uafhængigt af sted.

Quentic er det rigtige svar på din auditeringsproces. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Den centrale softwareløsning sørger for fleksibilitet, pålidelighed og effektivitet under den kontinuerlige kontrol og forbedring af virksomhedsprocesser. Få hjælp til alle faser af auditerings: fra planlægning over gennemførelse til identifikation og afhjælpning af problemer. Det gør det nemt for alle involverede og sparer værdifuld tid.

Revisioner lige efter planen

Luk Åbn

Godt planlagt er halvt gennemført: Med revisionsstyringssoftwaren har du overblik over alle forestående revisioner og inspektioner og forberedt enhver aftale med minimalt arbejde. Det ønskede spørgekatalog udvælges nemt og kan efter behov udvides med yderligere spørgsmål. Deltagerne i revisionen bliver registreret med museklik og informeres via e-mail. Nu er det bare at udskrive spørgelisten, så er du klar til revisionsdatoen!

Ensartet dokumenterede resultater

Luk Åbn

Når revisionen er gennemført, registrerer du resultaterne i en standardformular. På denne måde bliver det hele ensartet og lettere at følge op på. Konstaterer du et behov for handling under analysen, angiver du de korrigerende foranstaltninger direkte i Quentic og videregiver dem gnidningsfrit til de relevante medarbejdere. Revisionsrapporten bliver udfærdiget med et museklik. Processen rundes af med flere forskellige analysemuligheder.

Fleksible vurderinger

Luk Åbn

Hvad med sikkerheden og produktionens miljøpåvirkninger? – Aspekter der er vigtige for virksomheden, kan du definere i modulet Risiko og Auditeringer med henblik på regelmæssig vurdering. De forskellige faktorer, der præger et aspekt, kan du sammensætte efter eget valg, så de svarer til formålet. På den måde får du en vurderingsplatform til meningsfyldte resultater inklusiv en vurderingsmatrix.

Til alle hændelser: Forebyggelse og dokumentation af ulykker

Luk Åbn

Kritiske hændelser og nær ved-situationer kan registreres overskueligt. Årsagsanalysen og udledte foranstaltninger gennemføres umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis der alligevel skulle ske en ulykke, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport sende den til den ansvarlige myndighed. Analyse af nøgletal for ulykker søger for overblik internt i virksomheden.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Audits og certificeringer

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Tilfredse brugere er vores bedste reference