Nemmere forberedelse

Letter klargøring og gennemførelse af dine certificeringer.

Intuitiv betjening

Hjælpemidler der er lette at betjene, til alle deltagere i auditeringsprocessen.

Certificering

Bliv certificeret iht. ISO 14001, ISO 50001 og ISO 45001.

Øg effektiviteten

Skab tydeligere ansvarsområder og strømlinede workflows – og spar tid og penge.

Quentic er det rigtige svar på din auditeringsproces. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver!

Løsningen sørger for fleksibilitet, pålidelighed og effektivitet under den kontinuerlige kontrol og forbedrer dine virksomhedsprocesser. Få hjælp til alle faser af auditeringsprocessen: fra planlægning over gennemførelse til identifikation og afhjælpning af problemer. Modulet forener alle interessenter i auditeringsprocessen. 

Godt planlagt er halvt gennemført: Med auditeringssoftwaren har du overblik over alle forestående auditeringer og inspektioner. Det ønskede spørgekatalog udvælges nemt og kan efter behov udvides med yderligere spørgsmål. Deltagerne i auditeringen bliver registreret med få museklik og informeres via e-mail. 

Når auditeringen er gennemført, registrerer du resultaterne i en standardformular. På denne måde bliver det hele ensartet og lettere at følge op på. Konstaterer du et behov for handling under analysen, angiver du de korrigerende foranstaltninger direkte i Quentic og videregiver dem gnidningsfrit til de relevante medarbejdere. Auditrapporten bliver udfærdiget med et enkelt museklik. Processen rundes af med flere forskellige analysemuligheder.

Hvad med sikkerheden og produktionens miljøpåvirkninger? – Aspekter der er vigtige for virksomheden, kan du definere i modulet Risiko og Auditeringer med henblik på regelmæssige vurderinger. De forskellige faktorer, der præger et aspekt, kan du sammensætte efter eget valg, så de svarer til formålet. På den måde får du en vurderingsplatform til meningsfyldte resultater inklusiv en vurderingsmatrix.

Kritiske hændelser og nærved situationer registreres overskueligt. Årsagsanalysen og udledte foranstaltninger gennemføres umiddelbart derefter for at undgå lignende tilfælde i fremtiden. Hvis der alligevel skulle ske en ulykke, kan du uden større besvær generere en færdig ulykkesrapport og sende den til den ansvarlige myndighed. Analyse af nøgletallene inden for ulykker sørger for overblik internt i virksomheden.

Whitepaper ISO 45001

Gå ikke glip af skiftet fra OHSAS 18001 til ISO 45001. Lær, hvordan du drager fordel af ISO 45001, opfylder kravene og bliver certificeret!

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Audits og certificeringer

- Med Quentic er det logisk og intuitivt

Optimalt kommunikationsflow

Sørg for at alle interessenter i teamet bliver informeret rettidigt og kontinuerligt.

Benyt skabeloner

Spørgsmåls- og vurderingskataloger letter forberedelse og efterbehandling af audits.

Generér Auditrapporter

Opret auditrapporter med ganske få klik – struktureret og transparent.

Øget fokus på CIP

Quentic sikrer kontinuerlig forbedring af dine auditprocesser.

Tilfredse brugere er vores bedste reference