Compliance

Øget compliance

nobilia-Werke J. Stickling

Om nobilia-Werke J. Stickling

Alexander Balsliemke og Thomas de Boer fra afdelingen for sikkerhed og miljø ved nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co.KG beretter om de fordele, der er forbundet med at anvende Quentic i det daglige arbejde. Nobilia har siden 1945 bygget intelligent konstruerede køkkener i tidssvarende design. Begge fabrikker i den østwestfalske by Verl hører til de mest moderne og produktive produktionsfaciliteter inden for køkkeninventar i hele Europa. Nobilia har benyttet sig af softwareløsningen Quentic siden 2014.

"Vi foretager ikke længere dobbelt eller tredobbelt registrering af data. Nu kan vi i stedet bearbejde data, så vi opnår en central datapleje."

Thomas de Boer, afdelingen for sikkerhed og miljø, nobilia-Werke J. Stickling GmbH & Co.KG
Quentic Demo

Opdag Quentic live direkte fra din skærm

Anmod om demo nu

Andre emner som måske interesserer dig

Compliance

Quentic Control of Work

Sørg for, at HSE-ledere, sikkerhedseksperter, fagligt personale og eksterne firmaer har det samme videnniveau, hvad angår planlægning af processer og de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Videoen viser, hvordan …

Se video
Compliance

Quentic Legal Compliance

Reducer din ansvarsrisiko til et minimum! Få at vide hvordan Quentic støtter dig i at opfylde alle juridiske forpligtelser iht. gældende lovgivning. 

Se video

Quentic Demo

Kunne du tænke dig at teste Quentic helt gratis og uforpligtende? Få et indblik i softwaren og dens fordele.

Anmod om en demo

X