Sikkerhed på arbejdspladsen, Digitalisering

Højspændte resultater med Quentic App

Empower

3 minutter

Som en af de førende virksomheder indenfor opførelse af infrastruktur i Skandinavien og de baltiske lande er et solidt renomme omkring sikkerhed vigtigt for Empowers succes. Med mere end 1.700 medarbejdere fordelt på arbejdspladser i fem forskellige lande har det dog ikke altid været nemt at opretholde et sikkert arbejdsmiljø for virksomheden, der har en årlig omsætning på 253 mio. €. På anbefaling fra en kunde henvendte Empower sig derfor til Quentic for at få forbedret sin kapacitet indenfor HSE-styring. "Sikkerhed og kvalitet spiller en virkelig stor rolle i vores virksomhed", forklarer Erkki-Jussi Ojanen, der er projektleder hos Empower. "Vi er en servicevirksomhed, og et sikkert arbejdsmiljø i vores virksomhed skal leve op til den samme standard, som vi kræver af vores højtuddannede teknikere, der arbejder på krævende bygge- og anlægsprojekter".

Bedre sikkerhed betaler sig virkelig for Empower

I 2014 hørte direktionen hos Empower om Quentic fra en af virksomhedens kunder, der allerede havde oplevet store forbedringer som et resultat af samarbejdet med eksperten indenfor HSE-styring. Quentic App bruges primært til sikkerhed, kvalitet og forbedring af evalueringsrapporter om byggepladser og i høj grad i samarbejde med andre kunder. Denne mulighed for at samarbejde gør det muligt for kunderne at se, hvad der sker i realtid på deres byggepladser. Udover projektlederne hos Empower er der en lang række andre medarbejdere på byggepladserne, der benytter denne løsning.

Skiftet fra fysisk til digital

En af de største kulturelle ændringer, som Quentic har iværksat, er skiftet fra fysisk til digital sikkerhedsrapportering. Tidligere foregik al sikkerhedsdokumentation hos Empower via trykte formularer, hvilket resulterede i problemer med at finde de rigtige papirer i forbindelse med inspektion, og samtidig var behandlingen af dokumentationen også alt for tidskrævende.

Skiftet til Quentic App reducerede det antal trin, det kræver for at gennemføre sikkerhedsinspektioner og udfylde de efterfølgende rapporter kraftigt. Dette er blevet særdeles godt modtaget hos vores medarbejdere ude i marken, som tidligere oplevede problemer med at få gjort det rigtige papirarbejde på en nem og hurtig måde. Quentic har simplificeret denne proces væsentligt for mange medarbejdere hos Empower.

"Sikkerhedsrapportering er ikke længere noget, der kun foregår på kontoret", forklarer Erkki-Jussi Ojanen. "Quentic-løsningen er cloud-baseret, så alle data bliver opbevaret ét sted, hvilket betyder, at vores personale kan uploade og tilgå oplysninger, uanset hvor de er". Samtidig har den hastighed, hvormed sikkerhedskontroller kan sendes via smartphones eller tablets, frigjort medarbejderne hos Empower, så de kan bruge mere tid på de mere berigende og værdifulde aspekter af deres arbejde.

Sikkerhed på den simple måde

En af de ting, der var særdeles vigtig for Empower i forbindelse med udrulningen af appen, var at teknologien var nem at gå til for medarbejderne. Quentic App opfylder dette behov til fulde ved at være særdeles simpel at betjene, og den har hjælpefunktioner i selve appen, indenfor stort set alle områder af HSE-styring, som kan tilgås blot ved hjælp af et klik på en knap. Samtidig gør det faktum, at de kan afslutte en formular i realtid, samtidig med at de er på besøg på byggepladsen, det nemmere end nogensinde at indrapportere oplysninger, der er helt opdaterede. Og det er ikke det hele: kvaliteten af de oplysninger, der kommer frem, er også blevet bedre. Empower kan allerede rapportere om omfattende sikkerhedsobservationer, hurtigere tilbagemeldinger omkring rapporterede problemer og bedre målinger i forhold til sikkerhedsforbedringer.

„Quentic App har allerede gjort os til en mere sikker virksomhed. Det er langt nemmere for personalet at rapportere problemer, fordi løsningen er nem at anvende, og de kan udfylde rapporterne på deres mobiltelefoner, hvilket gør det nemt for dem at indsende deres rapporter med det samme.“

Erkki-Jussi Ojanen, projektleder hos Empower PN Oy

Muliggør ændringer for hele virksomheden

Empower er særligt imponeret over de resultater, som skiftet til Quentic, allerede har medført. "Vi anbefaler Quentic App, fordi den gør det langt nemmere at rapportere om sikkert arbejdsmiljø på byggepladserne", konkluderer Erkki-Jussi Ojanen. "Og fordi den er cloud-baseret, kan problemerne hurtigt blive delt, og de relevante personer i virksomheden kan sørge for, at de bliver behandlet". Empower arbejder nu hen mod en fremtid, hvor kompetencerne indenfor sikkerhedshåndtering er forbedret for hele arbejdsstyrken.

Empower synes, at Quentic App

  • Har hjulpet HSE-styring i top på virksomhedens dagsorden

  • Har reduceret papirarbejdet og den manuelle arkivering

  • Har gjort det nemmere at have fjerntliggende byggepladser

  • Har øget nøjagtigheden og hastigheden på sikkerhedsrapportering

  • Har gjort det nemmere at implementere handlingsrettede sikkerhedsopgaver

  • Har automatiseret sikkerhedsrapporteringen, hvilket har gjort det nemmere for medarbejderne at koncentrere sig om de opgaver, der skaber merværdi

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Andre emner som måske interesserer dig

Sikkerhed på arbejdspladsen

Quentic Arbejdsmiljø

Hvordan kan HSE-software støtte dig i at forbedre arbejdsmiljøet på lang sigt, gøre medarbejderne entusiastiske og reducere ansvarsrisici? Se hvordan du med Quentic kontinuerligt forbedrer sikkerhedsstandarder i henhold …

Se video
Sikkerhed på arbejdspladsen, Digitalisering

Quentic Onlineundervisninger

Undervis dine ansatte fleksibelt og geografisk uafhængigt! Få at vide i videoen hvordan du med Quentic klargør uddannelsesenheder og underviser medarbejdere, besøgende eller andre aktører effektivt og …

Se video

Quentic Demo

Kunne du tænke dig at teste Quentic helt gratis og uforpligtende? Få et indblik i softwaren og dens fordele.

Anmod om en demo

X