+45 20545451
  • Den førende QHSE-software

    Styring af Quality, Health, Safety & Environmental på den nemme måde med Quentic

Med Quentic har du fuld kontrol over din QHSE-administration. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt, du behøver, og gør integrativ administration til virkelighed.

Quentic er den pålidelige softwareløsning til Quality, Health, Safety & Environment. Få fælles, aktuelle data i hele virksomheden og spar samtidig tid! Den praksisorienterede QHSE-software er opbygget så fleksibelt, at den nemt kan forbindes med de individuelle forløb i din virksomhed. Steder, anlæg og ansvarsområder illustreres gennemskueligt og integreres i alle andre aktiviteter. Hvad enten du arbejder med en håndfuld eller hundreder af kolleger: Afhængigt af deres opgaver, får alle adgang til netop de områder, som de har brug for – hvad enten det er for at få et allround overblik over administrationen, eller for at finde bestemte detaljer om et fagområde.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Tilfredse brugere er vores bedste reference