+45 51881211
  • QHSE Software

    Kvalitets-, arbejdsmiljø og CSR strying er nemt med Quentic

Med Quentic har du fuld kontrol over din QHSE-administration. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver! 

Quentic er branchens mest anerkendte softwareløsning til QHSE strying. Du er sikret dataaktualitet i hele virksomheden og sparer samtidig tid! Den praksisorienterede QHSE-software er opbygget så fleksibelt, at den nemt kan forbindes med jeres specifikke arbejdsprocesser. Steder, anlæg og ansvarsområder illustreres gennemskueligt og integreres i alle andre aktiviteter. Hvad enten du arbejder med en håndfuld eller hundreder af kolleger: Afhængigt af deres opgaver, får alle adgang til netop de områder, som de har brug for – hvad enten det er for at få et allround overblik over administrationen, eller for at finde bestemte detaljer om et fagområde.

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

En skræddersyet løsning, der passer ind i dine specifikke behov

Quentic er "best in class" inden for HSE. Vi forbinder dine HSE opgaver i ét samlet system. Vores software er dynamisk, og det er nemt for dig at kombinere data på tværs af processer og arbejdsområder.

Dokumentér, organisér og analysér - Med Quentic har det aldrig været nemmere!  

Test Quentic gratis i 14 dage.

Tilfredse brugere er vores bedste reference