Kvalitet

Den centralt tilgængelige database skaber fælles strukturer og rapporter.

Arbejdsmiljø

Udarbejd risikovurderinger og brugsanvisninger fra centralt hold med få museklik.

Legal Compliance

Få lettere ved at overholde love og standarder med vores opdaterede Legal register.

Miljøpåvirkninger

Hurtig registrering af miljønøgletal ift. godstransporter.

Med Quentic har du fuld kontrol over din QHSE-administration. Improviserede specialløsninger, listekaos og endeløse tabeller er fortid. Quentic indeholder alt du behøver! 

Quentic er branchens mest anerkendte softwareløsning til QHSE strying. Du er sikret dataaktualitet i hele virksomheden og sparer samtidig tid! Den praksisorienterede QHSE-software er opbygget så fleksibelt, at den nemt kan forbindes med jeres specifikke arbejdsprocesser. Steder, anlæg og ansvarsområder illustreres gennemskueligt og integreres i alle andre aktiviteter. Hvad enten du arbejder med en håndfuld eller hundreder af kolleger: Afhængigt af deres opgaver, får alle adgang til netop de områder, som de har brug for – hvad enten det er for at få et allround overblik over administrationen, eller for at finde bestemte detaljer om et fagområde.

Whitepaper ISO 45001

Gå ikke glip af skiftet fra OHSAS 18001 til ISO 45001. Lær, hvordan du drager fordel af ISO 45001, opfylder kravene og bliver certificeret!

Certificeringer

Quentic på 2 minutter

HSE for alle. Digitalt og skræddersyet efter dine behov.

Opdag hvordan Quentic forbedrer din HSE og CSR ledelse og involverer alle relevante interessenter. Den browserbaserede software hjælper dig med alle opgaver inden for HSE. 

Digital dokumentation, organisering, evaluering - Med Quentic sparer du tid og strukturerer dine processer på en meningsfyldt og let måde. 

Test Quentic helt gratis og uforpligtende.

Tilfredse brugere er vores bedste reference