HSE- og CSR-softwarespecialist åbner filial i Danmark

13.11.2018

Quentic har åbnet en ny filial i Odense. Dermed fortsætter virksomheden, der har et skarpt fokus på HSE og CSR, sin internationale ekspansion og vækst. Quentic præsenterede fornyligt version 11.0 af softwaren, på den årlige arbejdsmiljøkonference (AM2018), i Nyborg.

Odense, 21. november 2018 – Digitalisering af forretnings- og produktionsprocesser fordrer en intelligent sammenkobling af alle interessenter. Dette gælder især de forretningsområder der berører hele virksomheden, som eksempelvis styring af HSE.


Over 600 organisationer i Europa benytter Quentic til at styre deres HSE og CSR processer. SaaS-løsningen forbinder alle interessenter der arbejder med HSE og CSR, i ét samlet system. Systemets brugere benytter ofte løsningen på tværs af afdelinger og landegrænser, dette sikrer ensretning ift. den måde hvorpå opgaveløsningen foregår.
Grundet den stigende efterspørgsel på det danske marked, servicerer Quentic nu også kunder fra afdelingen i Odense.


„Behovet for international anvendelig og mobil HSE- og CSR software vokser fortsat mærkbart. Fra vores nye filial kan vi tilbyde danske virksomheder endnu bedre onsite rådgivning og hjælpe dem med implementeringen af vores SaaS-løsning”, fortæller Markus Becker, CEO hos Quentic.
Med den nye afdeling udvider Quentic sit eksisterende salgsnetværk i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland og Finland. Den daglige ledelse af filialen varetages af Jens Christian Arendt, Vice President of Sales Denmark. Jens har en stærk profil inden for software-branchen, og har bl.a. tidligere været salgschef i odenseanske FlowIT.


På den nyligt afholdte arbejdsmiljøkonference (AM2018) i Nyborg, var der især fokus på én helt særlig nyhed. Jens Arendt præsenterede for første gang kundernes mulighed for at interagere med hinanden i Quentic-Community.


”Quentic-Community er en online platform hvor det er muligt for HSE- og CSR eksperter at vidensdele, og hermed øge kvaliteten af deres arbejde. Sigtet er at udveksle viden, opnå en fælles konsensus om best practice og at dele erfaringer omhandlende brugen af Quentic i det daglige HSE- og CSR arbejde. Ydermere fungerer platformen som endnu en kanal, hvor brugeren kan give feedback og modtage support”, fortæller Jens Arendt.


Quentic (tidligere Ecointense) er blandt de førende leverandører af HSE- og CSR software i Europa. Hovedkvarteret ligger i Berlin, og virksomheden beskæftiger pt. over 150 medarbejdere globalt. Quentic ledes af Markus Becker (CEO), Se-bastian Mönnich (COO) og Hardy Menzel (CTO). Quentic har filialer I Tyskland, Østrig, Schweiz, Finland, Holland og Danmark.
Over 600 kunder bruger SaaS-løsningen, med henblik på at effektivisere og digitalisere deres HSE- og CSR indsats. Løsningen består af otte frit kombinerbare moduler der omfatter arbejdsmiljø, auditeringer, farlige stoffer, legal compliance, miljøstyring, processtyring, onlineundervisninger og bæredygtighed. Løsningen understøtter kundernes ledelsessystemer iht. iht. ISO 14001, ISO 50001 og ISO 45001.


Quentic forener alle HSE- og CSR interessenter og sørger for at sammenkoble data, og bruge den på tværs af modulerne – enten igennem brugen af en browser eller via vores APP. Systemets brugere benytter ofte løsningen på tværs af afdelinger og landegrænser, dette sikrer ensretning ift. den måde hvorpå opgaveløsningen foregår. 

Quentic Jens Arendt Sales Denmark

X